Άννα Δημητρίεβιτς: Έδωσε συνέντευξη στον σύζυγό της, Θανάση Ευθυμιάδη

Για ποιο λόγο άφησε την καριέρα της ως ηθοποιός

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ρίζες

Είναι παντρεμένοι πάνω από δέκα χρόνια, έχοντας αποκτήσει μαζί δύο πανέμορφες κορούλες.

Ο λόγος για τον Θανάση Ευθυμιάδη και την Άννα Δημητρίεβιτς που το μεσημέρι του Σαββάτου συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά. Το όμορφο ζευγάρι έκανε μια συζήτηση στα πλαίσια της εκπομπής του ηθοποιού στο Mega, Ρίζες.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Κάνει eye-gazing με τη σύζυγό του μία φορά την εβδομάδα

Ανάμεσα σε άλλα, η Άννα Δημητρίεβιτς αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα της ως ηθοποιός και μοντέλο και να κάνει στροφή γίνοντας βοηθός μητρότητας και συντονίστρια γυναικείων κύκλων. «Γυναίκα είναι η σπείρα της ζωής. Είναι κάτι πολύ κυκλικό. Όπως μέσα στο μήνα έχει περίοδο είναι σαν να πεθαίνει και μετά να ξαναγεννιέται, έτσι η γυναίκα περνάει από πολλές μυήσεις. Από έφηβη γίνεται γυναίκα, μετά γίνεται μητέρα, μετά περνάει στην εμμηνόπαυση. Οπότε δε βαριέται ποτέ», είπε.

Η Αννα Δημητρίεβιτς έχει βρει τη χαρά της ζωής στη φύση και στον σύζυγό της, Θανάση Ευθυμιάδη

Η Αννα Δημητρίεβιτς έχει βρει τη χαρά της ζωής στη φύση και στον σύζυγό της, Θανάση Ευθυμιάδη

Στη συνέχεια τόνισε πως η κοινωνία έχει ωθήσει τις γυναίκες να ανταγωνίζονται η μία την άλλη και αναφέρθηκε στον κύκλο των γυναικών, όπου γυναίκες συγκεντρώνονται και μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους, να χορέψουν ή ακόμα και να κάτσουν στη σιωπή.«Ο κύκλος για εμένα είναι χωριό. Είναι αυτό που μας λείπει στη μεγάλη πόλη», σχολίασε.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Τραγουδάει με τη σύζυγό του στη φύση

Άννα Δημητρίεβιτς & Θανάσης Ευθυμιάδης στην παρουσίαση βιβλίου του ηθοποιού το καλοκαίρι του 2021

Άννα Δημητρίεβιτς & Θανάσης Ευθυμιάδης στην παρουσίαση βιβλίου του ηθοποιού το καλοκαίρι του 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όσον αφορά στην καριέρα της, είπε: «Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αυτό ως μια απόφαση. Νομίζω ότι όταν ήρθαν τα παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, κάπως από μόνο του έγινε αυτό, με τη διαίσθηση ότι δεν υπάρχει για μένα καμία πιο σημαντική δουλειά ή εργασία από το να είμαι με αυτά τα παιδιά και να τα βλέπω να μεγαλώνουν. Όσο τα παιδιά ήταν μικρά, είχα γνωρίσει κι άλλες γυναίκες που ήταν στην ίδια δόνηση, που θεωρούσαν ότι όταν είμαστε μαζί, κάτι πολύ καλό κάνουμε, ότι δημιουργείται ένα χωριό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top