Μικρούτσικος για Αλεξάνδρου: «Έχει παράπονο που έφυγε από την εκπομπή»

«Φωτιές» άναψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής

«Φωτιές» άναψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα! 

O Δημήτρης Αλεξάνδρου δε θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής και η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε πως δεν σταμάτησε γιατί δεν κατάλαβε ότι ήταν συνεργείο από τη δική τους εκπομπή.

Όμως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε μία ατάκα που πυροδότησε τη συζήτηση: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει παράπονο που έφυγε από την εκπομπή» και τότε η Κατερίνα Καινούργιου του είπε: «Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς; Έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη»!. Ο Ανδρέας της απάντησε: «Πότε μιλήσαμε; Δυο φορές προσπαθήσαμε να μιλήσουμε και έφυγε…»!

Τότε η παρουσιάστρια τον ρώτησε: «Τι λες παιδί μου; Έχουμε τέλεια σχέση, 100 φορές έχει μιλήσει. Στη γιορτή μου έκανε και post»!

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της απαντά: «Εντάξει. Μπορεί να μην τα έχει με εσένα αλλά τα έχει με την εκπομπή. Έτσι είναι τώρα αλλά»!

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Δεν τα έχει καθόλου με την εκπομπή, θα τα είχε με εμένα που μιλάμε κάθε μέρα ή με τον Θέμη που έχει επικοινωνία. Τι εννοείς; Aν ξέρεις κάτι πες το γιατί εγώ δεν ξέρω.»!

Ο Ανδρέας ανέφερε: «Ξέρω αυτό που λέει η εικόνα και αυτό είναι ότι αποφεύγει… Δεν είμαι τρελός… Πάμε παρακάτω. Θα το δείτε. Και το ξέρω και προσωπικά. Έχει παράπονο που έφυγε από την εκπομπή. Τι θέλεις; Να το πω; Το είπα έμμεσα.»!

Με την Κατερίνα να ρωτά: « Έχει κάτι με εμένα;»!

Ο Ανδρέας είπε: «Όχι, αυτό μπορώ να το πω.»! Και η Κατερίνα τόνισε: «Α, έχει κάτι με κάποιον άλλο από την εκπομπή ή με το κανάλι γιατί με την εταιρεία δεν έχει, είναι ακόμα.»!

Ο Ανδρέας τότε είπε: «Ναι ισχύει αυτό που λες. Να το πω αλλιώς; Θα ήθελε να είναι σε αυτή την εκπομπή.»!

Με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: « Ωραία, γιατί δε μας το είπε; Το είπε σε εσένα; Με τον Δημήτρη μιλάω συνέχεια.»!

Στο τέλος ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον ρώτησε αν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί τους με τον Αλεξάνδρου να απαντά πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top