Χατζίδου - Παύλου: Ευχήθηκαν περαστικά στη Μελίτα τους on air!

Η κόρη του ζευγαριού έχει ίωση και κάθεται σπίτι βλέποντας τους γονείς της

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ευχήθηκαν περαστικά στην κορούλα τους, Μελίτα, on air μέσα από την εκπομπή τους Breakfast@star.

Η 3χρονη κόρη του ζευγαριού έχει ίωση και δεν πήγε σχολείο, γι’ αυτό και βλέπει την εκπομπή των γονιών της στην τηλεόραση. 

Δείτε εδώ όλη την εκπομπή Breakfast@star

«Επιτρέψτε μου να δώσω ένα μεγάλο φιλάκι στο Μελιτάκι που έχει ιωσούλα και είναι σπίτι και μας βλέπει. Και σε όλα τα παιδάκια που ταλαιπωρούνται με τις ιώσεις να πούμε περαστικά!» είπε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου φώναξε: «Μελίτα σ’ αγαπάμε πάρα πολύ! Να γίνεις γρήγορα καλά να παίξουμε».

H Ελένη Χατζίδου την περασμένη Κυριακή έκανε story μέσα από το νοσοκομείο και ανέφερε ότι η κόρη της Μελίτα χρειάστηκε να κάνει κάποιες εξετάσεις. 

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους

«Σας ευχαριστώ για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη Μελίτα μας. Είναι όλα φυσιολογικά, αλλά συνεχίζουμε τις εξετάσεις. Όταν όλα τελειώσουν, θα σας μιλήσω για το τι έγινε ακριβώς. Προς το παρόν όλα καλά με πολύ παιχνίδι», έγραψε η Ελένη Χατζίδου στο story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Το πρωί της Τρίτης, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της Breakfast@Star στην περιπέτεια υγείας της κόρης της. «Έχω πάρει πολλά μηνύματα για το Μελιτάκι. Ανησυχήσατε γιατί ήμασταν στο νοσοκομείο. Περάσαμε κάτι με την υγεία της, υπήρξε ένα συμβάν. Πήγαμε στο νοσοκομείο, το ψάξαμε. Είναι όλα καλά και φυσιολογικά. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την αγάπη. Να απευθυνόμαστε σε γιατρό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top