«Δεν περίμενα ότι η Ελένη Μενεγάκη θα εξέθετε έτσι συνεργάτη της»

Με ποιον παρουσιαστή δε θα μπορούσε να συνεργαστεί η Ναταλία Αργυράκη

Η Ναταλία Αργυράκη στο Breakfast@star

Μπορεί να ξεκίνησε την πορεία της από τα περιοδικά, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια τη βλέπουμε στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Ναταλία Αργυράκη μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση στο Breakfast@star και τη Μαίρη Αργυριάδου.

Η Ναταλία Αργυράκη στο Breakfast@star

«Δεν ονειρευόμουν την τηλεόραση, την ξεκίνησα κλαίγοντας. Την πρώτη εκπομπή τη θυμάμαι μόνο σαν δάκρυα, τίποτα άλλο. Δε θυμάμαι τι συνέβαινε, black out», είπε η Ναταλία Αργυράκη σημειώνοντας πως συνεργάζεται τέλεια με τη Ναταλία Γερμανού.

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως ενδεχομένως να ταίριαζε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, αλλά θα απέφευγε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα. «Ενδεχομένως θα ταίριαζα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Είναι ένα στυλ που μου ταιριάζει. Δε θα μπορούσα το πάρα πολύ έντονο lifestyle ή κουτσομπολιό ή να μπούμε όσο πιο βαθιά γίνεται σε όλα αυτά της ενημέρωσης. Θα δυσκολευόμουν, ας πούμε, δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα. Θα είχα συγκρούσεις σαν άτομο. Το περιεχόμενο, κάποιες απόψεις, κάποιες συνεντεύξεις που κάνει δεν είμαι σύμφωνη».

«Δε θα δούλευα με την Ελένη Μενεγάκη, δε θα ήθελα να πάθω ότι ο Ουγγαρέζος»

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τον Ουγγαρέζο μετά την «ψυχρή» σχέση τους


Η Ναταλία Αργυράκη σχολίασε και τα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει μια… απόσταση ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

 

«Ήταν άβολο. Με στεναχώρησε. Εμείς τα περιοδικά χτίζαμε το προφίλ κάποιων προσώπων. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν εκείνη που για μένα έφερε το παπαράτσι στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσα αποθεωτικά κείμενα έχω γράψει για εκείνην. Δεν περίμενα ότι θα εξέθετε έτσι έναν συνεργάτη της. Αν συνέβαινε σε μένα, δε θα μπορούσα να το διαχειριστώ».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top