«Δε θα δούλευα με την Ελένη Μενεγάκη, δε θα ήθελα να πάθω ότι ο Ουγγαρέζος»

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής σχολίασε το τηλεοπτικό τοπίο

Δείτε όσα είπε ο δημοσιογράφος στο Breakfast@Star

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στη Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την Πέμπτη.

Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στους τηλεκριτικούς που λαμβάνουν μέρος σε εκπομπές, την Κατερίνα Καινούργιου, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δε θα έλεγε «όχι» στο Survivor All Star

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δε θα έλεγε «όχι» στο Survivor All Star

«Με πειράζουν οι τηλεκριτικοί που δουλεύουν σε εκπομπές. Κάτι που για μένα είναι τελείως λάθος. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε τηλεκριτικός δεν είναι δίκαιο να δουλεύει στην τηλεόραση. Δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει. Δεν μπορεί να γράψει κάτι κακό για την εκπομπή του ή το κανάλι του. Δε θα το κάνει ή θα έγραφε αλλιώς αν δεν εργαζόταν σε αυτή την εκπομπή», είπε αρχικά.

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τον Ουγγαρέζο μετά την «ψυχρή» σχέση τους

«Θα πω ότι θα ζοριζόμουν να πάω να δουλέψω με φίλους μου γιατί δε θα ήθελα να δημιουργηθούν τριγμοί στη δουλειά. Ας πούμε, δε θα ήθελα να πάθω αυτό που παθαίνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τώρα, οπότε δε θα πήγαινα να δουλέψω με την Ελένη Μενεγάκη», ξεκαθάρισε στη συνεχεια.

«Δε θεωρώ ότι θα ταίριαζα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έχει πάρα πολύ κόσμο ήδη κι είναι φουλ, είναι τίγκα. Περιεχομενικά δε μου αρέσει που ασχολείται τόσο πολύ με την επικαιρότητα. Εμένα θα μου μαύριζε η ψυχή αι είναι ο λόγος για τον οποίο πέρυσι, που το κάναμε κι εμείς, στη μισή εκπομπή δεν πέρναγα καλά», συμπλήρωσε στην πρωινή εκπομπή του Star.

O Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε έξω απ' τα δόντια για την ελληνική τηλεόραση

O Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε έξω απ' τα δόντια για την ελληνική τηλεόραση

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε θα συνεργαζόμουν, γιατί δε θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Όσα κι αν ήταν τα λεφτά, όχι. Αν ήμουν τώρα σε μια φάση που θα είχα οικονομική ανάγκη, πάλι δε θα συνεργαζόμουν και θα διάλεγα να κάνω μια άλλη δουλειά», πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top