Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τον Ουγγαρέζο μετά την «ψυχρή» σχέση τους

Τα σχόλια των followers κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας

Μενεγάκη - Ουγγαρέζος: Τα 7 Viral Δευτερόλεπτα

Αντικείμενο συζήτησης έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η «εξαφάνιση» του Δημήτρη Ουγγαρέζου από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, μιας και τον βλέπαμε για κάποια λεπτά μέσα από τη στήλη του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επέστρεψε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη

Έπειτα από αρκετές εβδομάδες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέστρεψε στο πάνελ το μεσημέρι της Τρίτης (22/11), εξαιτίας της τρίωρης στάσης εργασίας της ΕΣΗΕΑ.

Μενεγάκη - Ουγγαρέζος: Η τηλεοπτική τους συνάντηση μετά τα… 7 δευτερόλεπτα

Αυτό συνέβη και σήμερα όταν η «ωραία Ελένη» υποδέχτηκε στο πάνελ τον παρουσιαστή αλλά και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ενώ στη συνέχεια στο πλατό προστέθηκαν και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με την Νάνσυ Νικολαϊδου, ενώ ο Σάββας Πούμπουρας βρέθηκε στην κουζίνα μαζί με τον Γιώργο Τσούλη.

Μετά το τέλος της εκπομπής η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με τους συνεργάτες της γράφοντας στη λεζάντα: «Τι μας είπε ο Δημήτρης και ξεκαρδιζόμαστε;».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Κάποιοι από τους followers της σχολίασαν το χαρούμενο κλίμα, ενώ κάποιοι άλλοι σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έγραψαν ότι θέλει περισσότερα από πέντε λεπτά στην εκπομπή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top