Μενεγάκη - Ουγγαρέζος: Η τηλεοπτική τους συνάντηση μετά τα… 7 δευτερόλεπτα

Τι είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό μας»

Μετά από τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τα… 7 δευτερόλεπτα της τηλεοπτικής τους συνύπαρξης την περασμένη Παρασκευή, σήμερα είχαν ένα τετ α τετ στην εκπομπή. 

«Λοιπόν δυναμώστε μουσική γιατί βγαίνει ο Δημήτρης» είπε η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκίνησε να παρουσιάζει τα θέματα της στήλης του, με την Ελένη να κάνει τα δικά της σχόλια σε κάποια από αυτά.

Με το κλείσιμο της στήλης είδαμε την Ελένη Μενεγάκη να πηγαίνει στην κουζίνα και τον Γιώργο Τσούλη. Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες για την παρουσιάστρια και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Ελένη Μενεγάκη ηγείται και τοποθετεί τα πιόνια»

Το πρωί της Δευτέρας η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και την πεντάλεπτη πλέον παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή του Mega.

Λιάγκας για Μενεγάκη: «Εγώ το καψόνι το είπα εν είδη αστεϊσμού»

Πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη και η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τους συνεργάτες να είναι πιο ενεργοί κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε με τρόπο που ενόχλησε την παρουσιάστρια από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια δυσκολία στη σχέση τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top