Άση Μπήλιου: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Νέα Σελήνη στον Τοξότη;

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή Breakfast@Star

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11/2022 φέρνει τύχη και εύνοια για νέα ξεκινήματα, ανέφερε η Άση Μπήλιου στην εκπομπή Breakfast@Star.

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας

Μετά την περίοδο των εκλείψεων, κατά την οποία ταλαιπωρηθήκαμε σε πολλά επίπεδα, έρχεται μια υπέροχη Νέα Σελήνη στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη το βράδυ της 23ης ξημερώματα 24ης Νοεμβρίου 2022 για να μας βοηθήσει να δούμε τη μεγάλη εικόνα, να επικεντρωθούμε σε ό,τι καλό έχουμε καταφέρει και να έχουμε μια πιο θετική προοπτική για τη ζωή μας.

αση μπηλιου

Ο Τοξότης είναι ο μεγάλος στοχαστής και το ανήσυχο πνεύμα του ζωδιακού και με τη Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο μπορούμε να έχουμε νέες ιδέες, σχέδια και στόχους και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και επειδή η ενέργεια του Τοξότη είναι διάχυτη και πολύ ισχυρή αυτή την περίοδο, αφού και η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο, αλλά και ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη μία μέρα πριν τη Νέα Σελήνη, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη συνθήκη για να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να ξεκινήσουμε από την αρχή και να βάλουμε μπροστά τα μεγαλεπήβολα σχέδια μας. Σε αυτή μας την προσπάθεια θα σταθεί αρωγός και ο ευεργέτης Δίας, που είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη και της Νέας Σελήνης, ο οποίος γυρίζει στην ορθή του πορεία την ίδια μέρα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη. Βέβαια, επειδή ο Τοξότης είναι υπεραισιόδοξος και αρέσκεται στα ρίσκα και ο Δίας μας φουσκώνει τα μυαλά, θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι στη δράση μας, οργανωτικοί και να αφήσουμε τα πολλά λόγια και να εστιαστούμε στις πράξεις.

Διαβάστε περισσότερα για τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στο asibiliou.gr

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top