Asia Express: Αποχώρηση με κλάματα και συγκίνηση

Αυτό το μεγάλο φαβορί αποχώρησε!

Στο race αποχώρησης συμμετείχαν τέσσερα ζευγάρια. Ένα εξ αυτών, παρερμήνευσε τον χάρτη με τις οδηγίες, με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου.

Ο Γιάννης και ο Λευτέρης παρακολουθούσαν σε ρόλο θεατή τη διαδικασία, καθώς ως νικητές της τελευταίας ασυλίας, περνούν απευθείας στην επόμενη φάση του ταξιδιωτικού παιχνιδιού.

Δυστυχώς, τα μαντάτα δεν ήταν καλά για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια, οι οποίοι πήγαν από άλλη πύλη και αυτό το λάθος, στοίχισε τη θέση τους στο Asia Express.

Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια αποχώρησαν από το Asia Express!

Συγκινημένοι αποχώρησαν από το Asia Express, Γιώργος και Κρίστη! 

Είναι μια εμπειρία απίστευτη που θα έχει να τη λέει και στα παιδιά του σημείωσε ο tattoo artist, ενώ σε άλλο σημείο εξέφρασε τη χαρά του που τη μοιράστηκε με τη σύζυγό του. Ως προτεραιότητα άλλωστε, είχε βάλει την ασφάλεια της αγαπημένης του και μετά τη διεκδίκηση οποιουδήποτε επάθλου.

Μετανιώνει για τις στιγμές εκείνες που τους «κατάπινε το παιχνίδι» και ξεχνούσαν τον πραγματικό τους στόχο που ήταν να το χαρούν για όσο κρατήσει.

Πριν αναχωρήσουν για Ελλάδα, κρέμασαν τα μενταγιόν τους στον λαιμό του Κωνσταντίνου και του Fipster, λόγω της στενής σχέσης που τους συνδέει, η οποία ξεκίνησε στην Ασία. 

Ο γνωστός YouTuber μάλιστα ήταν απαρηγόρητος, δηλώνοντας πως θα προτιμούσε να είχε αποχωρήσει αυτός στη θέση των φίλων του. 

Ο Fipster πήρε κατάκαρδα την αποχώρηση του Γιώργου και της Κρίστης

Ο Fipster πήρε κατάκαρδα την αποχώρηση του Γιώργου και της Κρίστης
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Asia Express 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top