Η Κατερίνα Καινούργιου εκτός εαυτού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Δεν ξέρεις τι τραβά μια γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου»

Ένα μεγάλο ξέσπασμα κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της. 

Η παρουσιάστρια βγήκε εκτός εαυτού, όταν αναφέρθηκε στα retweets που κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα οποία αφορούν την εξωτερική της εμφάνιση και το προσωπικό της παρελθόν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σκληρή ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της

«Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της. Ξέρει η Κωνσταντίνα και ο κάθε τηλεθεατής εάν εγώ μπορώ να κάνω παιδί ή όχι και πόσο έχω πονέσει εγώ με αυτό το θέμα; Δεν το ξέρει! Σε καθετί που κάνει retweet σε αισχρά σχόλια που βρίζουν εμένα και τη Σταματίνα, που είναι μητέρα τριών παιδιών, και μπλέκουν ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση… κι αυτό λοιπόν είναι ποινικά κολάσιμο!», είπε αρχικά.

«Ξαφνικά κάνει retweet και κάθεται και μιλάει για έναν άνθρωπο με τον οποίο εγώ υπήρξα πριν 15 χρόνια, που απλά ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερός μου, και θα πω και το όνομά του, ήταν ο Ευγένιος ο Κατραβάς, ο αδελφός της Έλενας Κατραβά. Ο άνθρωπος ήταν producer σε ένα project, τον ερωτεύτηκα, ήταν η μόνη σχέση που έκανα από τη δουλειά. Κάθεται, λοιπόν, και κάνει η Κωνσταντίνα retweet σε άθλια, θλιβερά, σεξιστικά μηνύματα, παλιές φωτογραφίες, πόσο πλαστικιά είμαι, για μένα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όταν θέλει λοιπόν να τη σεβαστούν, γιατί εμείς σεβόμαστε και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω κι εγώ μαμά. Γιατί εγώ προφανώς δεν μπορώ» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια εμφανώς ενοχλημένη και σε υψηλούς τόνους.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τον πρώην σύντροφό της, Ευγένιο Κατραβά σε παλαιότερη εμφάνιση το 2011

Η Κατερίνα Καινούργιου με τον πρώην σύντροφό της, Ευγένιο Κατραβά σε παλαιότερη εμφάνιση το 2011 / Φωτογραφίες: NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου με τον πρώην σύντροφό της, Ευγένιο Κατραβά σε παλαιότερη εμφάνιση το 2011 / Φωτογραφίες: NDP

«Έχω μιλήσει από την αρχή με τα καλύτερα λόγια για την Κωνσταντίνα. Όμως δε μπορείς να χτυπάς άλλες γυναίκες έτσι και δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να καταφέρει να κρύψει τον εκνευρισμό της. 

Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια είπε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα και γι’ αυτόν τον λόγο έχει επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της.

«Έχω μιλήσει κι εγώ με τους δικηγόρους μου. Μου έρχονται απειλητικά μηνύματα στα social media, απειλητικά τηλεφωνήματα… Εγώ ξέρεις, με τέτοια δε θέλω εμπλοκές. Έχω μία πολύ clean ζωή», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ δέχομαι απειλές κανονικότατες. Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου. Δεν καταλαβαίνετε… μέχρι και ανώνυμα τηλεφωνήματα το βράδυ. Δεν ξέρω αν είναι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά δέχομαι απειλές περίεργες. Εγώ τα έχω καταγράψει όλα κι αν δω ότι συνεχίζεται η κατάσταση, θα απευθυνθώ στην αστυνομία. Δεν ξέρω από ποιον μπορεί να προέρχονται αυτά, απλά επειδή ξεκινάνε ότι δεν σεβόμαστε σαν εκπομπή μία περίοδο εγκυμοσύνης, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Ίσα-ίσα τις καλύτερες ευχές μας δώσαμε.

Μέχρι και για τη ζωή μου δέχομαι απειλές. Εδώ είναι το κινητό μου και όταν έρθει η στιγμή, θα πάω εκεί που πρέπει να πάω», πρόσθεσε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.
Κατερίνα Καινούργιου - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κατερίνα Καινούργιου - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε παλαιότερη τους εμφάνιση το 2014 / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top