Σοφία Χατζηπαντελή: Από το GNTM, στο My Style Rocks;

Όλο το παρασκήνιο αποκλειστικά στο Breakfast@Star

Η μία μετά την άλλη «πέφτουν» οι τηλεοπτικές προτάσεις στη Σοφία Χατζηπαντελή. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της guest κριτή στο GNTM 5, είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών και μάλλον ήρθε για να… μείνει!

Χώρισε η Σοφία Χατζηπαντελή: «Ο Ζαχαρίας μού ''έτρωγε'' χρόνο»

σοφια χατζηπαντελή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Breakfast@Star, η Χατζηπαντελή δέχτηκε μία ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από το ΣΚΑΪ. Σύμφωνα, με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι του σταθμού προσέγγισαν ήδη το 25χρονο μοντέλο για το νέο τους εγχείρημα που δεν είναι άλλο από το My Style Rocks. Η πρόταση αυτή ωστόσο, φαίνεται πως θα μείνει στο συρτάρι, αφού η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μπορεί να δεσμευτεί με κάποια εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, αφού έχει συμβόλαια που «τρέχουν» στον χώρο του μόντελινγκ στο εξωτερικό.

Στην κριτική του My Style Rocks o Λάκης Γαβαλάς;

Το παιχνίδι μόδας θα ξεκινήσει το Ιανουάριο, και φέρεται να έχει γίνει πρόταση στον Λάκη Γαβαλά για τον ρόλο του κριτή. Η πιθανότητα να πει το «ναι» είναι μεγάλη, ωστόσο ο ίδιος έχει πει ότι μπορεί να συμμετέχει μετά τον Μάρτιο. 

Η Σοφία Χατζηπαντελή στο Breakfast@Star: «Είμαι κοντή και δεν είμαι η πιο αδύνατη»

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στο GNTM -για ορισμένα επεισόδια- η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε στο Breakfast@Star για τη ζωή και την καριέρα της.

«Μεγάλωσα στην Ουάσιγκτον, με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου που είναι έναν χρόνο μεγαλύτερός μου. Ο μπαμπάς μου είναι πρόσφυγας, ήρθε στην Αμερική από την Κύπρο λόγω του πολέμου. Τα έχασε όλα σε μια μέρα. Η μαμά μου είναι φωτογράφος. Είναι η καλύτερη φωτογράφος που έχω δουλέψει.

Είμαι κοντή και δεν είμαι η πιο αδύνατη. Μάχομαι να σας δείξω πως μπορεί να μη φαίνομαι το τυπικό μοντέλο, αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Ειδικά τώρα, αν το έχεις, το έχεις. Εγώ είμαι Ελληνοκύπρια. Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο. Με τα φρύδια μου κάνω πάντα αυτό που θέλω. Η εξωτερική εμφάνιση πάντα θα αλλάζει, αλλά τον εσωτερικό εαυτό σου εσύ μπορείς να τον αλλάξεις αν θέλεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» εξομολογήθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή.
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top