Χώρισε η Σοφία Χατζηπαντελή: «Ο Ζαχαρίας μού ''έτρωγε'' χρόνο»

Επιστρέφει στο GNTM 5 και μίλησε για όλα στο Breakfast@Star

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα και ανυπομονεί μπει ξανά στο team του GNTM. Το εντυπωσιακό μοντέλο με τα έντονα -χαρακτηριστικά- της φρύδια μίλησε για όλα στην κάμερα του Breakfast@Star.

Η επιστροφή στο GNTM 5

«Ο μόνος λόγος που γύρισα στο GNTM είναι για τα κορίτσια του διαγωνισμού. Είμαι περήφανη γι’ αυτές», είπε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή που είχε κλέψει τις παραστάσεις όσο ήταν guest κριτής στις auditions του GNTM 5.

Η συγκίνηση για την Κύπρο

Tο μοντέλο μίλησε για τη χώρα από την οποία κατάγεται αλλά και τις συμβουλές που της έχουν δώσει οι γονείς της. «Να είσαι καλή και αυθεντική», αυτό που είναι που κρατάει απο εκείνους. «Είμαι περήφανη που είμαι από την Κύπρο, αλλά δε θέλω να κλάψω γιατί έκαναν τρεις ώρες μακιγιάζ το φρύδι», είπε με χιούμορ. 

Ο χωρισμός από τον σύντροφό της, Ζαχαρία Αποστόλου

χατζηπαντελή χωρισε

Σοφία Χατζηπαντελή: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της, Ζακ

«Ο Ζαχαρίας είναι απίστευτος και υποστηρικτικός. Είμαι μόνη μου τώρα γιατί πίστευα ότι ο Ζαχαρίας μού τρώει πολύ χρόνο. Με αγάπη Ζαχαρία μου. Είμαι 25 χρόνων. Ποτέ δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τα όνειρά μου και την καριέρα μου», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Σοφία Χατζηπαντελή.

χωρισε η χαζτηπαντελή

σοφια χατζηπαντελή

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top