Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η δεύτερη σεζόν του Maestro και το Netflix

Τι απάντησε ο ηθοποιός στην εκπομπή Breakfast@star

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης του σειράς Maestro. Τον επιτυχημένο σκηνοθέτη – σεναριογράφο και ηθοποιό συνάντησε αποκλειστικά η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star». 

«Έχουμε πει ότι, ναι, (θα πάμε Παξούς για γυρίσματα β’ κύκλου) αλλά δε θα πάμε από τώρα, θα πάμε από Φεβρουάριο-Μάρτιο και μετά. Ανυπομονώ να γράψω, γιατί δεν τα έχω γράψει ακόμη τα επεισόδια», αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Maestro: Χαμός στο Twitter με την ερωτική σκηνή Παπακαλιάτη - Ανδριολάτου

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης παραδέχθηκε ότι υπήρχε εξ αρχής η πρόθεση η σειρά να συνεχιστεί και δεύτερη σεζόν και πως σε αυτήν θα δούμε όλους τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε ήδη από τον πρώτο κύκλο. «Η ιστορία πήγαινε έτσι που όταν έγραφα το 8ο-9ο επεισόδιο ήξερα ότι θα έχει και συνέχεια».

Τι είπε ο ίδιος για την αποδοχή της σειράς και την αγάπη του κόσμου; «Η αγάπη του κόσμου δε με αγχώνει, μου δίνει δύναμη. Αυτό που με αγχώνει είναι να είναι άψογο το αποτέλεσμα για τους τηλεθεατές, ώστε να το απολαύσουν, να τους δώσει κάποια ερεθίσματα».

Χαρούλα Αλεξίου: Η ηλικία, οι γάμοι, ο καρκίνος & η υιοθεσία του γιου της

Ακόμα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απαντά για το ενδεχόμενο να δούμε το Maestro στο Netflix, όπως φημολογείται: «Θα το δούμε αυτό στη συνέχεια. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top