Σασμός: Ο «Μαθιός» πόσταρε φωτογραφία από τον γάμο με τη «Βασιλική»

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών για τον γάμο της χρονιάς

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές του Σασμού για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής/ βίντεο Happy Day

Ο «Μαθιός» και η «Βασιλική» έχουν περάσει από 40 κύματα μέχρι να καταφέρουν να ανταλλάξου όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Φαίνεται πως η στιγμή αυτή έφτασε μιας και το αγαπημένο ζευγάρι του «Σασμού» θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σασμός - Δημήτρης Λάλος: Θα παντρευτεί τελικά ο Μαθιός τη Βασιλική;

Λίγο πριν τον γάμο της χρονιάς ο Δημήτρης Λάλος ανέβασε backstage φωτογραφία με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου ντυμένη νύφη στο πλευρό του.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Θα δούμε τον γάμο Μαθιού -Βασιλικής αλλά διαφορετικά

«Έρχεται», αρκέστηκε να σχολιάσει ο δημοφιλής ηθοποιός.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού μίλησαν στην κάμερα του «Happy Day» για όσα συμβαίνουν στη σειρά, αλλά και όσα θα δούμε στο μέλλον.

«Ο Μανώλης στάθμισε τα πράγματα και κατάλαβε ότι πρέπει να προστατεύσει την ευτυχία του Νικηφόρου και της Βασιλικής», δήλωσε ο Στρατής Χατζησταματίου, ενώ η Δανάη Παππά τόνισε: «Κάποια στιγμή η Θοδώρα έπρεπε να βρει ένα νέο συνοδό. Η νέα σχέση της έχει προοπτική».

 

Για τη σχέση της «Στέλλας» και του «Αστέρη» μίλησε η Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Έχω έρθει στο γλέντι πιο πολύ για να παρακολουθήσω τι κάνει η Στέλλα, παρά για να γλεντήσω. Δε θα ήθελα να γίνουν ζευγάρι ξανά».

«Δεν ξέρεις πότε λέει αλήθεια και πότε ψέματα. Με τη Θοδώρα αναπτύσσεται μια σχέση και συναισθήματα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει κάποια στιγμή. Το να μην είσαι αγαπητός στο κοινό είναι μεγάλη επιτυχία», ανέφερε με τη σειρά του ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

«Η Καλλιόπη θα περάσει από 40 κύματα και είναι δίπλα στο παιδί της. Θα έχουμε πολλούς γάμους στον “Σασμό”», αποκάλυψε ο «Παντελής» κατά κόσμον Στάθης Μαντζώρος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top