Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Θα δούμε τον γάμο Μαθιού -Βασιλικής αλλά διαφορετικά

Τι είπε η Βασιλική πριν την πρεμιέρα του β' κύκλου του Σασμού;

Αποκαλυπτική διάθεση είχε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου λίγο πριν την πρεμιέρα του β’ κύκλου του Σασμού, που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Σασμός: Η φωτογραφία της «Βασιλικής» από νυχτερινό γύρισμα της νέας σεζόν

 

«Ο ρόλος της Βασιλικής αγαπήθηκε πολύ. Κι εάν στο βιβλίο ο ρόλος της έχει μικρή ζωή, στη σειρά η Βασιλική… «έχει ζωή μπροστά της. Χαίρομαι γι΄ αυτό γιατί, πέρα του ότι είναι ο ρόλος  μου και τον έχω αγαπήσει, είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει να μας δώσει κι άλλα πράγματα, να εξελιχθεί. Το βιβλίο είναι η βάση και η μαγιά, αλλά στη σειρά υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις σε σχέση με το βιβλίο. Έχουμε ξεφύγει όχι μόνο στα γεγονότα, στους χαρακτήρες, στα πρόσωπα αλλά και στις σχέσεις μεταξύ τους», είπε αρχικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της οικογενειακά η «Βασιλική»

 

Σασμός - Δημήτρης Λάλος: Θα παντρευτεί τελικά ο Μαθιός τη Βασιλική;

Τελικά ο Μαθιός θα παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του, τη Βασιλική;  «Μετά από κάποιες δυσάρεστες ανατροπές που θα δούμε με την έναρξη του νέου κύκλου θα γίνει αυτός ο γάμος. Απλώς θα γίνει πολύ διαφορετικά από ότι τον περιμένουμε. Θα βρεθεί και θα πληρώσει ο δολοφόνος του Στεφανή, είναι ένα καθοριστικό ερώτημα που διατρέχει τη σειρά από την αρχή. Είναι πυρηνικό ερώτημα της ιστορίας και γύρω από αυτό θα αναπτυχθούν πολλά πράγμα. Αλλά για την ώρα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».
 
Σχετικά με την ερωτική σκηνή της Βασιλικής με τον Μαθιό (σ.σ. Δημήτρης Λάλος), η οποία «έγραψε» πολύ. «Είναι η υποκριτική με την οποία γεμίζεις τα πράγματα» σχολίασε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. «Δεν έχει σημασία ποια κίνηση θα είναι ή ποια λέξη, σημασία έχει το περιεχόμενο του ήρωα και τι θέλει, τι διεκδικεί.  Κι επειδή ξέρουμε ποια σχέση έχουν οι ρόλοι μας και πόσο χαρακτηριστικό είναι και το στοιχείο του έρωτα μεταξύ τους, αυτό αρκεί για να τροφοδοτηθούν με περιεχόμενο οι ερμηνείες μας», τόνισε κλείνοντας η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top