GNTM 5: Ο Χρήστος Μπίρμπας γνώρισε τα μοντέλα λίγο πριν μπουν στο σπίτι!

Μαζί με τη Mary Vitinaros ξενάγησαν τα κορίτσια

Η πολυαναμενόμενη είσοδος των υποψήφιων μοντέλων στο σπίτι του GNTM 5 έγινε με ενθουσιασμό και εκτός από την model instructor, Mary Vitinaros, ακόμα ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του. Ο Χρήστος Μπίρμπας συστήνεται στα κορίτσια ως ο νέος τους coach.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Χρήστος Μπίρμπας Mary Vitinaros

Ο Χρήστος ανήκει στη νέα γενιά του ελληνικού, ανδρικού μόντελινγκ και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές.

Χρήστος Μπίρμπας

Έχει τελειώσει το τμήμα Μηχανολογίας στη Χαλκίδα και το άκρως αθλητικό του σώμα το χρωστάει στις ατελείωτες ώρες κολύμβησης, ένα άθλημα που ξεκίνησε από πολύ μικρός.

Ο νέος coach του GNTM 5 έχει την εκπληκτική ικανότητα να μεταμορφώνεται ανάλογα με τι του ζητείται σε κάθε περίπτωση και να πειθαρχεί απόλυτα σε κάθε συνθήκη για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς θέλει να μεταδώσει και στις υποψήφιες, πειθαρχία, προσαρμογή, υψηλό αίσθημα εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, προσήλωση στο στόχο. Ο Χρήστος θα βρίσκεται με τα κορίτσια, θα τα εμψυχώνει, θα τα στηρίζει, θα τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πιο σύγχρονες, απρόσμενες και απαιτητικές fashion δοκιμασίες, στο πιο ανατρεπτικό GNTM μέχρι σήμερα.

Χρήστος Μπίρμπας: Ποιος είναι ο κούκλος νέος coach του GNTM 5;

Mary Vitinaros: Ποια είναι η πανέμορφη model instructor του GNTM 5

Η Mary και ο Χρήστος συνοδεύουν τις διαγωνιζόμενες στην εξερεύνηση του σπιτιού και οι πρώτες παρέες αρχίζουν να δημιουργούνται, ενώ διασκεδάζουν με τους coaches στην πισίνα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top