GNTM 5: Όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα!

Δείτε backstage από τον αγαπημένο διαγωνισμού μόδας του Star

Επιστρέφει το GNTM : Δείτε το νέο trailer του διαγωνισμού!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα του Greece’s Next Top Model έχει αρχίσει!

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας της Ελλάδας επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023 δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις. Ο 5ος κύκλος θα σας καθηλώσει!

Επιστρέφει το GNTM : Δείτε το νέο trailer του διαγωνισμού!

To trailer - φωτιά μάς δίνει μια γεύση από όλα όσα θα απολαύσουμε μαζί με τη Βίκυ Καγιά που κάνει το comeback της, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα, τη guest κριτή στις audition Σοφία Χατζηπαντελή, τη hostess Έλενα Γαλύφα, τη model instructor Mary Vitinaros, τον νέο coach Χρήστο Μπίρμπα και φυσικά τις διαγωνιζόμενες από 18 έως 88 ετών, που θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας!

Η Βίκυ Καγιά για τη Σοφία Χατζηπαντελή 

«Ένα όνομα, μια ιστορία. Δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Το CNN τής κάνει αφιερώματα. Είναι μια γυναίκα που έφτιαξε την καριέρα της μέσα σε όλο αυτό το diversity που επικρατεί στην Αμερική και είναι πολύ πιο έντονο από ότι στην Ευρώπη και κατάφερε με τα φρύδια να γίνει star. Εμείς τι έχουμε να πούμε για αυτό; Τίποτα. Φυσικά και οι Έλληνες είναι έτοιμοι για τα πρωτοποριακά. Γιατί; Τι είμαστε;» δήλωσε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Σοφία Χατζηπαντελή: Ποια είναι η νέα guest κριτής του GNTM

Για τη συνύπαρξή τους τηλεοπτικά στο GNTM, η Καγιά εξομολογήθηκε on camera: «Βγήκανε μαχαίρια, βγήκανε ψαλίδια, βγήκανε πιρούνια. Έγινε χαμός. Μετά αγκαλιαζόμασταν. Έτσι είναι η μόδα».
 

Mary Vitinaros: Ποια είναι η πανέμορφη model instructor του GNTM 5

GNTM 5: Όλα όσα συμβαίνουν στα backstage

Οι προετοιμασίες στα backstage για τη μεγάλη ημέρα της πρεμιέρας είναι πυρετώδεις. Ο Γιώργος Καράβας, μετά τις διακοπές του, κάνει νυχθημερόν γυρίσματα ως νέος κριτής και μας «καλημερίζει» από τα παρασκήνια.

καραβας

Την ίδια στιγμή, ο Τάσος Σοφρωνίου μιλάει στους διαδικτυακούς φίλους, φίλες και τηλεθεατές με ενθουσιασμό για τον νέο κύκλο του GNTM στον οποίο λαμβάνει μέρος ως κριτής. 

Μαζί του ποζάρουν στην κάμερα του κινητού του η Mary Vitinatos και ο Χρήστος Μπίρμπας.

gntm σοφρωνιου vitinaros

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top