Elif: Ο Κερέμ παραδέχεται τον έρωτά του για την Ασλί! - Δείτε το επεισόδιο

Μη χάσετε τις εξελίξεις του νέου επεισοδίου της τουρκικής σειράς

Elif: Περίληψη Επεισοδίου Παρασκευής 15/7/22

Ο Κερέμ συνεχίζει να σκέφτεται τη σχέση του Μαχίρ και της Ασλί. Αλλά όταν η Ασλί δηλώνει ότι θέλει να παραιτηθεί ο Κερέμ της λέει κάτι που τη σοκάρει.

Δείτε το νέο επεισόδιο (1097)

Αν φύγει από την εταιρία πριν τη λήξη του συμβολαίου της θα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση! Τώρα, η Ασλί νιώθει αβοήθητη και παγιδευμένη. Πιστεύει ότι αυτή η απόφαση του Κερέμ έχει να κάνει μόνο με την επαγγελματική φιλοδοξία του. Αλλά η Μπιρτσέ προσπαθεί να της δείξει ότι τα κίνητρα του έχουν να κάνουν μόνο με την αγάπη του.

Από την άλλη πλευρά, η Χουμεϊρά πιέζει τον Κερέμ και αναγκάζεται να ομολογήσει ότι έπρεπε να εμποδίσει την Ασλί από το να παραιτηθεί γιατί την αγαπάει. Η Μελέκ συνεχίζει να αντιστέκεται στις κακές προθέσεις της Φιντάν. Η Φιντάν φοβάται ότι έρχεται το τέλος της «δικτατορίας» της. Η επίσκεψη της Κιγιμέτ όμως αλλάζει τη διάθεσή της καθώς, όπως πάντα, έχει ιδέες για να βασανίσει τη Μελέκ…

«Το ενδιαφέρον μου για την Ασλί κι η εκτίμηση που της έχω, μ’ αναγκάζουν να φέρομαι έτσι. Είμαι ερωτευμένος με την Ασλί γι’ αυτό και δεν θέλω να φύγει…» εξομολογείται ο Κερέμ.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top