Ο Ιρανός αριστούχος μίλησε στη Μενεγάκη αλλά δε γνώριζε ποια είναι!

O 19χρονος Κούρο Μπαγκί αρίστευσε στις Πανελλήνιες

Ο 19χρονος αριστούχος των Πανελληνίων 2022, Κούρο Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί, ο οποίος ήρθε από το Ιράν στη χώρα μας μόλις πριν από τρία χρόνια και κατάφερε να πετύχει μία από τις μεγαλύτερες βαθμολογίες φέτος, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αλλά… δε γνώριζε ποια είναι!

O Ιρανός πρόσφυγας με τα 18.250 μόρια στις Πανελλήνιες μίλησε στο star.gr

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η παρουσιάστρια στην έναρξη της συζήτησης, ο 19χρονος όταν του πρότειναν να βγει στην εκπομπή της… απάντησε ότι δε γνωρίζει ποια είναι η παρουσιάστρια.

«Τον βρήκαμε. Τον πήρε η αρχισυντάκτρια, η Ελένη Γελαλή τηλέφωνο και του είπε: “θα θέλαμε να μας μιλήσεις στην εκπομπή της κυρίας Μενεγάκη” και λέει, “δεν την ξέρω, ποια είναι;”. Λογικό να μη με ξέρει εκείνος αλλά αν ρωτήσει στη γειτονιά του όλο και κάποιος άλλος θα με ξέρει, δε μπορεί» ανέφερε αρχικά με χιούμορ η Ελένη Μενεγάκη.

ιρανος αριστουχος

Αμέσως μετά εμφανίστηκε στην οθόνη ο 19χρονος Κούρο, ο οποίος γελούσε με το περιστατικό και στη συνέχεια, εξήγησε στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της, πώς κατάφερε μέσα σε μόλις τρία χρόνια στη χώρα μας να αριστεύσει στις Πανελλήνιες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top