Μουτσινάς: «Ο Καπουτζίδης πολύ ωραία απάντησε, απλά δε χρειάζεται κιόλας»

Όσα είπε ο παρουσιαστής για την πολυσυζητημένη ατάκα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Καλό Μεσημεράκι

Από το βράδυ του Σαββάτου και τον μεγάλο τελικό της Eurovision, το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη περί... αδερφής, συζητήθηκε πολύ

Eurovision 2022 - Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Όπως είπε ο παρουσιαστής την ώρα της αναμετάδοσης, βρίσκοντας πολλούς υποστηρικτές: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη κι επιτυχημένη... Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δε θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Δε γινόταν η ατάκα του Καπουτζίδη να μην «παίξει» στο Καλό Μεσημεράκι

Προβάλλοντας το σχετικό απόσπασμα στην εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε το δικό του σχόλιο.

«Ρε φίλε, αυτά δε θα τελειώσουν ποτέ; Το "αδερφή" δεν είναι πολύ βαρετό; Είναι τόσο παλιακό το "αδερφή". Είναι σαν να λες "μπιντές". Είναι παλιά λέξη», είπε αρχικά. 

Γιώργος Καπουτζίδης: Η απάντηση στις κάμερες για το σεξιστικό σχόλιο

«Ο Γιώργος πολύ ωραία απάντησε, μπράβο του. Απλά δε χρειάζεται κιόλας. Δηλαδή, πώς να στο πω; Κάποια στιγμή δε λες "βαριέμαι να ασχοληθώ"; Κάποιος εκεί πέρα που τόσο πολύ τον πείραξε, που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης ότι δεν του άρεσε η Σουηδία που του είπε είσαι κακιά αδερφή. Πολύ φρικτό. Τι να πεις; Κουράγιο, θα τα καταφέρουμε. Στη Μόσχα αδερφές μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς με τον Γιώργο Καπουτζίδη τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Αργύρη Αγγέλου σε νυχτερινή τους έξοδο το 2009

Ο Νίκος Μουτσινάς με τον Γιώργο Καπουτζίδη τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Αργύρη Αγγέλου σε νυχτερινή τους έξοδο το 2009 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top