Άση Μπήλιου: Πώς θα είναι η εβδομάδα της έκλειψης στον Σκορπιό;

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή Breakfast@Star

Τις αστρολογικές της προβλέψεις έκανε και σήμερα Δευτέρα 16/5 η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για τη νέα εβδομάδα η οποία αρχίζει με τη σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού και ολοκληρώνεται με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους.

ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

Στις 16 Μαΐου θα έχουμε τη δεύτερη και τελευταία έκλειψη του πρώτου μισού του 2022, το λεγόμενο «ματωμένο» φεγγάρι που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου και συγκεκριμένα στις 25° 17′ του Σκορπιού. Θα είναι μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ η προηγούμενη ήταν μερική Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο.

Οι Ηλιακές εκλείψεις επηρεάζουν τη θέληση, τη δράση και φέρνουν γεγονότα που μας αναγκάζουν να λάβουμε αποφάσεις για το παρακάτω της ζωής μας. Οι Σεληνιακές εκλείψεις, όπως είναι αυτή που θα γίνει στις 16 Μαΐου 2022, μας επηρεάζουν κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο και οι αποφάσεις μας στηρίζονται στο συναίσθημα, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αρνητικές σκέψεις και στις αντιδράσεις μας. Οι μέρες πριν και μετά τις εκλείψεις είναι έντονα φορτισμένες και οι καταστάσεις κορυφώνονται.

Διαβάστε περισσότερα για τη Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο στον Σκορπιό στο asibiliou.gr

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top