Γιώργος Καράβας: «Είμαι ερωτευμένος μετά από 10 χρόνια γάμου!»

Ο coach του GNTM ήταν καλεσμένο στο TractioN με τον Κώστα Στεφανή

Τον αγαπημένο coach του Greece's Next Top Model, Γιώργο Καράβα, φιλοξένησε στο νέο επεισόδιο του TractioN την Κυριακή 13/3 ο Κώστας Στεφανής.

traction Καραβας

Και επειδή η εκπομπή υπάρχει για να ικανοποιεί επιθυμίες, ο Γιώργος Καράβας οδήγησε συναρπαστικό Ford Mustang Mach-E GT. Σχεδόν ανέκαθεν, από τότε που ήταν ακόμα παιδάκι, έπαιζε με μινιατούρες αυτοκινήτων, ο Γιώργος είχε πάθος με το Ford Mustang, το οποίο και συνάντησε χάρη στο TractioN, στην τελευταία, αμιγώς ηλεκτροκίνητη, αλλά έντονα σπορ εκδοχή του θρυλικού μοντέλου.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη γυναίκα του, Ραφαέλα Ψαρρού και τα παιδιά τους, τον 9χρονο Φίλλιπο και την 7χρονη Καλλιόπη.

«Είμαι ερωτευμένος μετά από 10 χρόνια γάμου, περνάω ωραία. Πέραν του ότι είναι πανέμορφη, είναι κούκλα, έχουμε ωραίες στιγμές και χημεία και δεν με πιέζει. Έχουμε και ο καθένας μας τον χρόνο του με τους φίλους μας», είπε αρχικά ο coach και συνέχισε λέγοντας πως τα παιδιά του είναι αυστηροί κριτές του.

 

«Τα παιδιά μεταφέρουν τη σκέψη τους, χωρίς να φιλτράρεται. Άρα αυτό που σου λέει ένα παιδί έχει μεγάλη δόση αλήθειας. Το πιο σωστό σχόλιο το έχει κάνει ο γιος μου που μου έχει πει ότι ‘’μπαμπά όπως είσαι κανονικά είσαι και εκεί’’. Που για μένα αυτό είναι μεγάλη επιτυχία» είπε ο Γιώργος Καράβας.

 

 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top