Elif: Η Παρλά πείθει τον Κερέμ να παντρευτούν αμέσως

Μη χάνετε το νέο επεισόδιο της σειράς του STAR την Παρασκευή στις 17:40

Η Παρλά κάνει σχέδια με την Κιγιμέτ για να πείσουν τον Κερέμ να την παντρευτεί αμέσως.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Πέμπτη 13/01

Ο Κερέμ κάνει μια βόλτα και συναντάει τυχαία την Ασλί έξω από μια καφετέρια. Αποφασίζουν να πιουν έναν καφέ μαζί. Τα αισθήματά τους είναι έντονα αλλά κανείς δεν τολμάει να πει κάτι, μιας και ο γάμος του Κερέμ και της Παρλά είναι θέμα ημερών.

Στην ίδια καφετέρια η Ζουλιντέ περιμένει τον Σαφάκ. Ο Σαφάκ είναι σε δίλημμα για το αν πρέπει να συναντήσει τη Ζουλιντέ. Τελικά αποφασίζει να μείνει σπίτι του. Στην καφετέρια, η Ζουλιντέ απογοητεύεται και φεύγει. Πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ και κυριολεκτικά τον ικετεύει να την ακούσει. Όμως ο Σαφάκ είναι πληγωμένος και της κλείνει την πόρτα. Η Ζουλιντέ νιώθει απόγνωση.

Η Ασλί φεύγει από την καφετέρια κι επιστρέφει στο γραφείο και η Παρλά συναντάει τον Κερέμ. Η Παρλά τον πείθει να παντρευτούν αμέσως. Ο Κερέμ δεν μπορεί πια να αποφύγει κάτι που έτσι κι αλλιώς θα γίνει και συμφωνεί να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα στο δημαρχείο.

Η ανακοίνωση του ξαφνικού γάμου αναστατώνει τη Χουμεϊρά, η οποία διαφωνεί έντονα, ενώ η Ματσιντέ και η Μελέκ δεν ενθουσιάζονται με τα νέα.

Ο Κερέμ νιώθει δυστυχισμένος κι απελπισμένος, αλλά δε βλέπει τρόπο να γλυτώσει από αυτό τον γάμο. Η Ασλί μαθαίνει τα νέα για τον γάμο του Κερέμ από τη Μελέκ...

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top