Elif: Η Κιγιμέτ χαίρεται που βλέπει την υγεία της Ματσιντέ να χειροτερεύει

Δείτε την Πέμπτη το νέο επεισόδιο της Ελίφ στις 17:40 στο STAR

Ο Τσαγκλάρ εκβιάζει την Παρλά με ένα ηχητικό ντοκουμέντο, που έχει στη διάθεσή του. Της ζητάει χρήματα. Η Χουμεϊρά τους βλέπει να μιλάνε.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Τετάρτη 12/01

Η Μελέκ μιλάει στη Ματσιντέ για την Ασλί και για το πόσο τις βοήθησε.

Η Αλέβ και η Λεμάν πίνουν καφέ και συμφωνούν πως δε θέλουν να δουν ξανά κοντά στον Σαφάκ τη Ζουλιντέ.

Η Παρλά δεν ξέρει τι να κάνει με τον Τσαγκλάρ και τις απειλές του κι αποφασίζει να μιλήσει σχετικά στην Κιγιμέτ. Η Κιγιμέτ συμφωνεί να τη βοηθήσει.

Η Ζουλιντέ κι ο Σαφάκ κοιτιούνται από μακριά αλλά δε μιλάνε. Η Αλέβ λέει στη Ζουλιντέ να μείνει μακριά από τον Σαφάκ, ώστε να του δώσει χρόνο και χώρο να σκεφθεί αλλά στην πραγματικότητα έχει άλλα σχέδια, τα οποία και μοιράζεται με τη Λεμάν.

Η Ματσιντέ πηγαίνει στην κουζίνα αλλά νιώθει άρρωστη. Η Κιγιμέτ την παρακολουθεί κρυφά και χαίρεται που τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση.

Η Ζουλιντέ τηλεφωνεί στον Σαφάκ και του ζητάει να συναντηθούν. Η Κιγιμέτ τηλεφωνεί στον Μαχίρ και του ζητάει να ασχοληθεί με το πρόβλημα της Παρλά.

Η Μπιρτσέ, ο Ακίν και η Ασλί τρώνε μαζί, αλλά η Ασλί είναι λυπημένη. Η Κιγιμέτ λέει στην Παρλά πως πρέπει να κάνει έναν γάμο έκπληξη με τον Κερέμ.

Οι άντρες του Μαχίρ απειλούν τον Τσαγκλάρ με ένα όπλο και του παίρνουν το κινητό του. Η Ζουλιντέ περιμένει τον Σαφάκ, αλλά εκείνος δεν εμφανίζεται...

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top