Elif: Η Ασλί έχει ένα ατύχημα με το χέρι της

Συντονιστείτε στο Star την Παρασκευή στις 18.40

Η Παρλά υπενθυμίζει στον Κερέμ την υπόσχεση του να την παντρευτεί και εκείνος με μεγάλη του λύπη ξέρει πως πρέπει να το κάνει, να κρατήσει τον λόγο του. 

Η Παρλά έρχεται στην έπαυλη με δείγματα για προσκλητήρια και όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως ο Κερέμ και η Παρλά όρισαν ημερομηνία γάμου.  Η Χουμεϊρά έρχεται σε σύγκρουση με την Παρλά.  Η Ασλί ετοιμάζει πρωινό και μιλάει με ενθουσιασμό για τον Κερέμ, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Μελέκ. 

Η Μελέκ καταλαβαίνει πως η Ασλί έχει αισθήματα για τον Κερέμ. Ένα σχετικό σχόλιο της Μελέκ προκαλεί αμηχανία στην Ασλί, η οποία καίγεται με το τσάι. Αργότερα ο Κερέμ βλέπει το χέρι της και λυπάται για το ατύχημά της. Ο ένας δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από τον άλλο. 

Η Κιγιμέτ λέει σε έναν δημοσιογράφο πως το  ίδρυμα Χακτανίρ δεν πλήρωσε τις υποτροφίες, που έχει αναλάβει. Η Μελέκ αποφασίζει να επισκέπτεται κάθε μέρα τη Ματσιντέ.  Η Φιλίζ πιέζει την Μπιρτσέ να παραδεχθεί τα αισθήματά της για τον Ακίν. Η Μπιρτσέ αρνείται επίμονα ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Η συζήτηση αυτή κάνει την Ασλί να σκεφθεί τα δικά της πραγματικά αισθήματα για τον Κερέμ…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top