Το Star υποδέχτηκε το 2022 με πολύ χορό και κέφι στο DWTS

Το 2022 να μας βρει όλους υγιείς και να σημάνει το τέλος της πανδημίας

DWTS

Ο χρόνος στο Star φέτος άλλαξε με τον καλύτερο τρόπο, χορεύοντας! Στις 00.00 η Βίκυ Καγιά αποχαιρέτησε ζωντανά από το πλατό του DWTS το 2021, μία χρονιά δύσκολη για όλους και καλωσόρισε το 2022!

Δίπλα της αυτή την ξεχωριστή στιγμή ήταν οι διαγωνιζόμενοι, αλλά και οι κριτές. Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση και όλοι μαζί υποδέχτηκαν το νέο έτος.

Μάλιστα, ευχήθηκαν στις εορτάζουσες, Βίκυ Καγιά, Μπέσσυ Αργυράκη και Βασιλικη Μιλλούση. «Να ευχηθούμε Καλή Χρονιά με  υγεία, ευτυχία, τύχη, πολλά χαμόγελα και ελευθερία», πρόσθεσε ο Λάμπρος Φισφής.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η οικοδέσποινα του show λέγοντας: «Παιδιά, να σας πω κάτι; Εγώ είμαι παραδοσιακή και λέω να τραγουδήσουμε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς».

Έτσι κι έγινε και λίγα λεπτά αργότερα, ο Ηλίας Βρεττός τους διασκέδασε με πολλές νέες, αλλά και παλιές του επιτυχίες!

Το 2022 ευχόμαστε να φέρει το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού

Το 2022 ήρθε και επίσημα, μία νέα χρονιά ξεκινά απόψε κι αν κάτι απολαμβάνουμε να κάνουμε κάθε τέτοια μέρα του έτους, είναι να μοιράζουμε απλόχερα ευχές για υγεία, τύχη και ευημερία στα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Μεγαλύτερη ευχή όλων μας είναι να μας αφήσει, μια και καλή, ο κορωνοϊός, λόγω του οποίου μετράμε εκατομμύρια θύματα παγκοσμίως. Ευχόμαστε η πανδημία να αποτελέσει σύντομα παρελθόν και να επιστρέψουμε όλοι στα αγαπημένα μας πρόσωπα, να αγκαλιαστούμε και να φιληθούμε άφοβα ξανά και να επιστρέψουμε στις συνήθειες που τόσο μας έχουν λείψει!

Ευτυχισμένο το 2022!

 Δείτε όλα τα επεισόδια του «Dancing With The Stars»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top