Ναταλί Κάκκαβα: Έπεστρεψε στην εκπομπή μετά το ατύχημα του γιου της

Εμφανώς φορτισμένη η παρουσιάστρια

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας από ένα σημείο και μετά συνέχισε τη χθεσινή εκπομπή χωρίς τη Ναταλί Κάκκαβα, η οποία έφυγε άρον άρον από το πλατό, μόλις πληροφορήθηκε για τον τραυματισμό του μικρού τους γιου, Μάρκου.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η Ναταλί Κάκκαβα αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή

Ο μικρός Μάρκος είχε χθες ένα ατύχημα και χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι με τους γονείς του να είναι φανερά ταραγμένοι. 

Ευτυχώς όλα πήγαν κατ΄ ευχήν και το παιδί είναι καλά στην υγεία του. 

Οι παρουσιαστές του «Όλα Γκουντ» σαφώς πιο ήρεμοι ευχαρίστησαν το κοινό για τα μηνύματά του μέσα από τον αέρα της σημερινής τους εκπομπής. 

Η Ναταλί Κάκκαβα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μιλώντας για την περιπέτεια που είχε ο γιος της.

«Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους τους γονείς, εκεί που κάθεσαι, χτυπά το τηλέφωνο και σου λένε το παιδί σου χτύπησε και δεν είσαι εκεί. Αγωνιάς και θέλεις να δεις τι έπαθε. Έφυγα άρον άρον. Είναι κι αυτό το παράπονο, που έχουμε εγώ κι ο Γρηγόρης ότι δεν υπάρχει ένας παππούς και μια γιαγιά, όταν είμαστε στην δουλειά», είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα. 

Άνοιξε το κεφάλι του παιδιού και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους, που ήταν εκεί. Είναι γιατροί και φίλοι και τελείως τυχαία ήταν εκεί, όταν χτύπησε το παιδάκι μας. Τον περιποιήθηκαν και τον έραψαν. Ήταν όντως το μικρό μου θαύμα την στιγμή που χτύπησε το παιδί να περάσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι έξω από το μαγαζί και να τον φροντίσουν, όπως πρέπει. Είναι καλά. Ο Μάρκος όταν πήγα, ήταν ακόμα μια φορά πιο θαρραλέος από την μαμά του. Εγώ έτρεμα κι έκλαιγα κι αυτός με πήρε αγκαλιά και μου είπε μαμά μην κλαις, δεν πονάω. Μάρκο σε αγαπώ» συμπλήρωσε στη συνέχεια με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να την ακουμπά συμπονετικά στον ώμο.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top