Έρωτας με διαφορά: Έξαλλος ο Κωστής με τη Ζέτα

Καταιγιστικές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς την Παρασκευή 26/11

Δείτε εδώ το trailer της Παρασκευής 26/11

Ζέτα και Κωστής, ένας έρωτας απρόβλεπτος, συναρπαστικός, παθιασμένος, που συνάντησε πολλά εμπόδια αλλά έμεινε δυνατός και ζωντανός!

Στον 2ο κύκλο της σειράς όσοι στάθηκαν απέναντί τους και τους έκριναν, δοκιμάζουν οι ίδιοι, αναπάντεχα, τη γλυκιά γεύση του έρωτα! Η σχέση της Ζέτας και του Κωστή θα αντιμετωπίσει και πάλι πολλές ανατροπές! Οι ισορροπίες στο άμεσο περιβάλλον τους, αλλάζουν απότομα και διαμορφώνουν γύρω τους μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που είχαν συνηθίσει.

Έρωτας με διαφορά, τρελαίνει, ζαλίζει, προκαλεί, παίζει και γελάει! Ποιος μπορεί και ποιος θέλει να αντισταθεί;

Έρωτας με διαφορά: Η Ζέτα τσακώνεται με τον Κωστή

Παρασκευή 26/11 - Επεισόδιο 24 (2ου Κύκλου) - Περίληψη

Η Ζέτα ετοιμάζεται να πάει για δύο ημέρες στην Έκθεση Αισθητικών στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη Φαίη και τον Γρηγόρη, ο οποίος έχει κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες. Τελικά, όμως, η Φαίη μένει πίσω προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Δαμιανό. Η Ζέτα καλεί την Ελβίρα να πάει μαζί της, αλλά και εκείνη το ακυρώνει τελευταία στιγμή για να ξεμπερδέψει τις σκέψεις της και τα αισθήματά της απέναντι στον Χρήστο και στον Φίλιππο. Ο Κωστής θυμώνει με αυτή την εξέλιξη, αλλά η Ζέτα τον αποστομώνει. Αυτό είναι το πρώτο της επαγγελματικό ταξίδι και έχει σκοπό να το απολαύσει. Ο Πέρης ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Μάρω, αλλά η κόρη του, η Κατερίνα, που δουλεύει στην Πρέβεζα, τού λέει ότι τον χρειάζεται κοντά της, στην πόλη που ζει. Έτσι, ο Πέρης αναγκάζεται να παραμερίσει τα αισθήματά του για τη Μάρω, προκειμένου να μείνει κοντά στην κόρη του. Τα σχέδιά του ματαιώνονται. Ανακοινώνει στη Μάρω ότι θα φύγει και εκείνη πέφτει σε κατάθλιψη. Η Πηνελόπη και η Αρετή κάνουν πολλές εφηβικές αταξίες, σπάζοντας τα νεύρα του Κωστή και της Μαριάννας. Το αποκορύφωμα είναι ότι η Πηνελόπη συλλαμβάνεται να οδηγεί το αυτοκίνητο τού Γρηγόρη, που εκείνος το έχει δηλώσει ως κλεμμένο…

ερωτας με διαφροά

κωστης ζετα σειρα σταρ ερωτας με διαφορά

ζετα κωστης ερωτας με διαφορα star

Πρωταγωνιστούν: Φαίη Ξυλά (Ζέτα), Βασίλης Μίχας (Κωστής), Ντίνα Μιχαηλίδου (Μάρω), Βίβιαν Κοντομάρη (Φαίη), Γιάννης Σίντος (Άρης), Δημήτρης Καπετανάκος (Χρήστος), Έρρικα Μπίγιου (Ελβίρα), Σταύρος Νικολαΐδης (Φίλιππος), Αργύρης Αγγέλου (Δαμιανός), Χριστίνα Μαθιουλάκη (Μαριάννα), Αρετή Γκαρίπη (Πηνελόπη), Ιωάννης Παπαντωνίου (Mάρκος), Ευφροσύνη Κουτσουβέρη (Mπέτυ), Αλέξανδρος Καραδήμας (Hλίας), Τζένη Κοτοπούλου (Στέλλα), Φάνης Μουρατίδης (Στέλιος), Φωτεινή Τσακίρη (Ναταλία), Αντώνης Κρόμπας (Αλέξανδρος), Γιάννης Μάνθος (Τάκης), Αντριάνα Ανδρέοβιτς (Τόνια), Μαρτίνα Δημοπούλου (Κατερίνα), Νίκη Βακάλη (Μίνα), Δημήτρης Καραμπέτσης (Πέρης), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Γρηγόρης), Ναταλία Τζιάρου (Μελίνα), Σύνθια Μπατσή (Φιλιώ), Δημήτρης Δρόσος (Γιάννης), Δημήτρης Ζέρβας (Ορέστης), Εμμέλεια Πρίντεζη (Αρετή), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Δανάη), Δημήτρης Μανδρινός (casting director)

Έρωτας με διαφορά – 2ος Κύκλος - Παρασκευή στις 21.00 στο Star!

Η σειρά βασίζεται στο διεθνές format “Step Dave.”

Δείτε τα προηγούμενα επεισόδια του Έρωτας με διαφορά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top