Εύη Βατίδου: Έμαθε στον «αέρα» για το τροχαίο του Αλέξη Κούγια

Έκπληκτη η πρώην σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου

Δείτε την αντίδραση της Εύης Βατίδου στο Happy Day

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο είχε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της Τρίτης, στην εθνική οδό

Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια στην εθνική οδό

Ο γνωστός ποινικολόγος κατευθυνόταν με το τζιπ του από τη Λάρισα προς την Αθήνα. Στο 308ο χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου και Αερινού έγινε ένα τροχαίο με δύο φορτηγά. Το ένα από αυτά είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, δεν πρόλαβε να σταματήσει, έκανε έναν ελιγμό την τελευταία στιγμή, καβάλησε το διάζωμα και κατέληξε στο μπροστινό μέρος ενός φορτηγού

Σταματίνα Τσιμτσιλή Εύη Βατίδου

Μια έκπληξη περίμενε την Εύη Βατίδου στον αέρα του Happy Day

Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο: Οδηγούσε το ίδιο αυτοκίνητο με τον Mad Clip

Το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας στο Happy Day, η Εύη Βατίδου εξεπλάγη με την ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αφού δε γνώριζε κάτι. «Ανθρώπινα επικοινώνησες μαζί του μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών για το σοβαρό τροχαίο που είχε», τη ρώτησε. Η πρώην σύζυγός του «πάγωσε» για μερικά δευτερόλεπτα και είπε: «Πάρτε τον τηλέφωνο. Δεν έχω κάποια πληροφόρηση, Χαίρομαι που είναι καλά ο άνθρωπος, προς Θεού! Πάλι καλά που βγήκε ζωντανός μετά από αυτό το ατύχημα που μου περιγράφετε. Από εσάς το ακούω πρώτη φορά. Ευτυχώς όλα καλά».

Αλέξης Κούγιας Εύη Βατίδου

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, τον Ιανουάριο του 2001 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η παρουσιάστρια που είχε έρθει σε δύσκολη θέση, είπε στην καλεσμένη της: «Νόμιζα ότι το είχες μάθει από τα παιδιά σου. Συγγνώμη, δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση».

Βατίδου: «Υπάρχουν πληρωμένοι, πουλημένοι δημοσιογράφοι εναντίον μου»

«Δε γνωρίζω για αυτό που μου λέτε αυτή τη στιγμή. Πότε έχει συμβεί; Δεν πρόλαβα να μιλήσω, ενημερώνομαι από εσάς. Ελπίζω όλα να είναι καλά», είπε η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top