Βατίδου: «Υπάρχουν πληρωμένοι, πουλημένοι δημοσιογράφοι εναντίον μου»

Η Instagramπαρουσίαση, ο χωρισμός της και οι σκέψεις για Δήμαρχος …

H Eύη Βατίδου μετά από καιρό «σπάει» την σιωπή της και μιλάει για όλους και για όλα αποκλειστικά στο star.gr. 

Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον επιχειρηματία Γιάννη Φιξ που ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram της, το διάσημο μοντέλο επανέρχεται πιο όμορφη και δυναμική από ποτέ!

Η παρουσιάστρια μας δηλώνει ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι πουλημένοι και πληρωμένοι εναντίον της, τη στιγμή που μας αποκαλύπτει ότι σκεφτόταν να κατέβει για υποψήφια Δήμαρχος! 

Η Εύη Βατίδου ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας ρούχα και προιόντα που αφορούν τις σύγχρονες γυναίκες του σήμερα με πρωτότυπα και χιουμοριστικά βίντεο στο Instagram της: 

«Ξύπνησα μια μέρα και είπα θα κάνω την Instagramπαρουσιάστρια. Είπα θα κάνω την πλάκα μου, καθώς δεν βρήκα άκρη με την τηλεόραση. Πάει πολύ καλύτερα απ’ όσο περίμενα, βλέποντας μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.» 

Φλερτ έχεις δεχτεί στο διαδίκτυο;  

«Χαμός, δεν μπορείς να φανταστείς είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται! Απαντάω στα μηνύματα αλλά με πολύ προσοχή. Όταν κάποιος ξεφεύγει τον μπλοκάρω. Δεν θα έβγαινα με κάποιον ραντεβού από το διαδίκτυο, καθώς ως δημόσιο πρόσωπο που είμαι το θεωρώ επικίνδυνο, έχω νοημοσύνη δεν θα έκανα κάτι τέτοιο.» 

Με την παρουσιάστρια να συνεχίζει και να δηλώνει ότι μέσα από το διαδίκτυο βρήκε τον τρόπο να απαντάει σε όσα γράφονται και ακούγονται για την ίδια. 

«Ο πρωταρχικός λόγος που έκανα τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram είναι για να έχω τον δικό μου λόγο απέναντι στον κόσμο, για να απαντάω στις αναλήθειες που γράφονται για εμένα. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω, για ποιον λόγο γράφω κάτι, που απευθύνομαι και τι μηνύματα θέλω να περάσω και σε ποιον κάθε φορά.»

Πιστεύεις έχεις αδικηθεί από κάποιους δημοσιογράφους; 

«Δεν έχω αδικηθεί, είναι καθαρά πληρωμένοι, στοχευμένοι, πουλημένοι, εναντίον μου δημοσιογράφοι. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που περνούν τα μηνύματά τους επειδή έχουν συμφέροντα.» 

Ενώ απαντώντας για το πώς προστατεύει τα παιδιά της από διάφορα δημοσιεύματα μας δηλώνει: «Τα παιδιά μου έχουν εισπράξει τόσο μεγάλη αγάπη και αφοσίωση από εμένα που δεν χρειάζεται να τους εξηγήσω κάτι ή να απολογηθώ για κάτι. Μπορεί να έχουν γίνει λάθη στο παρελθόν, αλλά δεν πειράζει έμαθα από τα λάθη μου. Δεν μου αρέσει να συζητάω για τα λάθη που έγιναν στα παρελθόν είναι πράγματα που με στεναχωρούν.» 

Η Εύη Βατίδου θα κατέβαινε στην πολιτική; 

«Ήθελα να κατέβω για υποψήφια Δήμαρχος, τελικά όμως άλλαξα γνώμη. Έχω τόσο καταπληκτικές ιδέες που δεν μπορούν να εφαρμοστούν στην Ελλάδα.» 

Eκάνε εντύπωση ότι αποφάσισες να ανακοινώσεις τον χωρισμό σου μέσα από το Instagram, ρωτάμε την Εύη Βατίδου για τον πρόσφατο χωρισμό της με τον επιχειρηματία Γιάννη Φιξ. 

«Σε αυτό το κομμάτι δεν θέλω να απαντήσω. Είχα τους δικούς μου λόγους και αποφάσισα να το δημοσιεύσω στο Instagram μου.» 

Από εδώ και πέρα τι σχέδια κάνεις για το μέλλον; 

«Το αφήνω όπως μας πάει η ζωή, άσε μην κάνουμε σχέδια και απογοητευτούμε…»

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top