Μουρούζη: Η ζωή με τον νέο σύζυγο και τα δύσκολα χρόνια με τον Παπαμιχαήλ

Η Νάντια Μουρούζη εξηγεί γιατί δεν ήθελε να κάνει παιδί

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Νάντια Μουρούζη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, καθώς και στην απόφασή της να μην κάνει παιδιά.

Σπάνια εμφάνιση για τη Νάντια Μουρούζη - Επέστρεψε από το Παρίσι

Η Νάντια Μουρούζη στα εγκαίνια της έκθεσης «Η Ανθρώπινη Μορφή στην Ελληνική Ζωγραφική στον 20ο αιώνα» στο Ίδρυμα Θεοχαράκη/Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έχω οικογένεια. Είμαι παντρεμένη και ο άντρας μου έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο. Δεν είχα λαχτάρα να κάνω παιδιά. Είναι μεγάλη ευθύνη. Δε θα έκανα καλό σε ένα παιδί, δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για να κάνουν παιδιά», είπε αρχικά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», εξηγώντας τους λόγους που δεν έμεινε ποτέ έγκυος.

«Ο σύζυγος μου είναι από 20 χρόνων στην Γαλλία. Διδάσκει στη Σορβόννη, αλλά είναι ποιητής. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος, αλλά είναι έντιμος και δεν έχει δεύτερη σκέψη», ανέφερε στη συνέχεια για τον τωρινό της σύζυγο, Νίκο Λυμπέρη.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ηθοποιός λίγο πριν τον θάνατό του, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Το σπίτι που έζησε μέχρι το τέλος της ζωής του

«Ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, αλλά ήμουν εκεί. Ήταν τρυφερός, υπερευαίσθητος με πολύ χιούμορ. Τον έβλεπα όμορφο και ας είχε παχύνει. Δεν τον παντρεύτηκα ποτέ. Ήταν ταυτισμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά δεν με πείραξε ποτέ».

«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν μαγικός στο θέατρο και αυτό μου έφτανε. Πρόσφατα έφυγε ο πατέρας μου, την ίδια ημέρα που πέθανε και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top