DWTS: Δείτε αποκλειστικές δηλώσεις από το δεύτερο live του χορευτικού σόου

Ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων και το… beef μεταξύ Τζώρτζιας και Σταύρου

DWTS Backstage

Από την περασμένη Κυριακή έγινε η αγαπημένη μας συνήθεια. Στο Dancing with the Stars, περνούν καλά στα παρασκήνια κι αυτό βγαίνει και στους τηλεθεατές.

DWTS: Ποιο χορευτικό ζευγάρι αποχώρησε πρώτο από το show;

Μετά τα highlights από το live του DWTS την Κυριακή 24/10, στο Breakfast@Star σχολίασαν την… καυτή εμφάνιση του Έντουαρντ Στεργίου, αλλά και τη συγκίνηση που επικράτησε και στο δεύτερο σόου.

Έντουαρντ Στεργίου

Ο Έντουαρντ Στεργίου ήταν ικανοποιημένος με την απόδοσή του στο DWTS

Στη συνέχεια στην εκπομπή έπαιξαν δηλώσεις των πρωταγωνιστών του σόου, με τον Έντουαρντ που έκανε τόση εντύπωση να δηλώνει ότι δε θέλει να φύγει από το DWTS. Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής άρεσαν πολύ στην Έλενα Τσαγκρινού, που τόνισε πόσο πολύ της αρέσει ο χορός.

DWTS: Εκθαμβωτική η Βίκυ Καγιά στο 2ο live! Φωτιά στα κόκκινα!

«Ενώ εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας, φαίνεται ότι για τους κριτές δεν τα πήγαμε τόσο καλά», δήλωσε στην κάμερα ο Τάσος Παλαντζίδης

DWTS: Tο σχόλιο της Βασιλικής Μιλλούση για τις δηλώσεις Πετρούνια

Η οικογένεια της Victoria Hislop «πέταξε» από το Λονδίνο για να τη δει

«Κάθε φορά και καλύτερα», είπε η Βασιλική Μιλλούση σχολιάζοντας τη δεύτερη θέση της στη βαθμολογία. Πολύ περήφανη για την οικογένειά της που ήρθε να τη δει από το Λονδίνο δήλωσε η Victoria Hislop, ενώ ο Γιάννης Δρυμωνάκος δήλωσε ότι δεν τον πείραξε το τεσσάρι που πήρε, αφού έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Χίσλοπ: Ο γιος και ο σύζυγός της στο πλατό του DWTS για να τη θαυμάσουν!

Ούτε την Μπέσσυ Αργυράκη απασχολεί η βαθμολογία, αφού αυτό που την ενδιαφέρει είναι το πάθος, ενώ η Μαριάννα Γεωργαντή είπε ότι στεναχωρήθηκε η μαμά της για το τρία που πήρε. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε η Χριστίνα Βραχάλη, ενώ η Ρεγγίνα Μακέδου δήλωσε απογοητευμένη από την απόδοσή της. 

Κλάματα στο DWTS: Η Μπέσσυ Αργυράκη συγκίνησε τους πάντες

Η Τζώρτζια Γεωργίου μίλησε για τη δύσκολη εβδομάδα. «Εγώ είμαι ο εκπρόσωπος του Breakfast και λίγο ο Σταύρος… προσπαθεί!», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια. Λίγο μετά τη δική του απάντηση στην Τζώρτζια έδωσε ο νικητής του MasterChef 4.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top