Κλάματα στο DWTS: Η Μπέσσυ Αργυράκη συγκίνησε τους πάντες

Τα όμορφα λόγια που άκουσε από τους κριτές και τη Βίκυ Καγιά

«Βαρύ» ήταν το κλίμα στο 2ο live του DWTS, μετά την εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη με τον παρτενέρ της Γιούρι Ντιμιτρόφ, καθώς η καλλιτέχνιδα συγκίνησε τους πάντες με τη δύναμη και τη θέλησή της για χορό!

Χίσλοπ: Ο γιος και ο σύζυγός της στο πλατό του DWTS για να τη θαυμάσουν!

««Ξεσήκωσες πάλι τον κόσμο, ξεσήκωσες πάλι όλη την Ελλάδα, με το πάθος σου και τη θέλησή σου και η παρουσία σου σε αυτόν τον διαγωνισμό εδώ πέρα σημαίνει πάρα πολλά πράγματα. Έτσι, να τραγουδήσουμε λίγο να ελαφρύνουμε τη συζήτηση γιατί κλαίνε εδώ οι κριτές» είπε η Βίκυ Καγιά που επίσης είχε συγκινηθεί πολύ και ήθελε να σφίξει στην αγκαλιά της την Μπέσσυ Αργυράκη.

DWTS: Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη για το… μπαλετικό της παρελθόν

καγιά

Η 64χρονη τραγουδίστρια είχε χτυπήσει το γόντατό της, όμως δε το έβαλε κάτω και χόρεψε βάζοντας τα δυνατά της στο 2ο live του DWTS. Η ίδια παρότρυνε συγκινημένη όλες τις γυναίκες να ξεκινήσουν να χορεύουν.

αργυρακη

Τα λόγια που άκουσε από τους έμπειρους κριτές δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, ενώ τόσο η Μαρίνα Λαπροπούλου όσο και η Έλενα Λιζάρδου δε σταμάτησαν λεπτό να κλαίνε!

«Με συγκινείς δεν μπορώ, είσαι μάθημα ζωής, δεν μπορώ να μιλήσω, συγνώμη, δεν μπορώ», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Λαμπροπούλου

dwts argyrakh

Η Μαρίνα Λαπροπούλου δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει

Δείτε ολόκληρο το 2o live του DWTS
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top