Σε λίγες εβδομάδες το πολυαγαπημένο μουσικοχορευτικό show, Dancing With The Stars επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα το Star και ετοιμάζεται να κερδίσει ξανά την προτίμηση των τηλεθεατών.
«Dancing With The Stars»: Οι πρώτες δηλώσεις των 16 λαμπερών αστεριών!
Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star «τρύπωσε» στα backstage και μίλησε με τους κριτές.
Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τέσσερα πρόσωπα, που διαθέτουν πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία.
Dancing with the Stars: Η Βίκυ Καγιά, ο Λάμπρος Φισφής & η κριτική επιτροπή
O κριτής Στέφανος Δημουλάς είπε ότι είναι η πρώτη του φορά στην τηλεόραση και είναι αγχωμένος, χαρούμενος, ενθουσιασμένος και τρομερά ανυπόμονος να ξεκινήσει το show.
Στη συνέχεια, μίλησε η Έλενα Λιζάρδου και είπε: «Οι κριτές πρέπει να είναι σοβαροί. Όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πώς μου φαίνεται σαν ιδέα το DWTS, είπα πως έχω γεννηθεί γι’ αυτό. Είναι ακριβώς το αντικείμενό μου, η δουλειά μου, απλώς θα υπάρχουν και μία, δύο, πέντε κάμερες».
Με τη σειρά της η Μαρίνα Λαμπροπούλου σχολίασε πως παλαιότερα είχε πει πως θα ασχοληθεί με την τηλεόραση μόνο αν είναι κάτι πάνω στο αντικείμενο που γνωρίζει. Και η ευκαιρία ήρθε τώρα με το DWTS.
Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο κριτής χορού σε διεθνείς διαγωνισμούς, Jason Roditis.
«Δε με αγχώνει που θα είμαι κριτής στο DWTS. Κομμάτι της δουλειάς μου τα τελευταία 20 χρόνια είναι το ότι είμαι κριτής σε διεθνείς οργανώσεις. Μακάρι να χορέψω κι εγώ στον διαγωνισμό. Και για τους τέσσερίς μας ο χορός είναι η ζωή μας. Το DWTS είναι η «ευκαιρία» να φέρουμε τον χορό στο σπίτι του τηλεθεατή» είπε χαρακτηριστικά ο Jason Roditis.
Σστο «τιμόνι» της παρουσίασης του διαγωνισμού χορού θα βρίσκεται η Βίκυ Καγιά και συμπαρουσιαστής ο κωμικός Λάμπρος Φισφής.
Αυτοί είναι οι 16 celebrities, που με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές, θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε μια διαφορετική χορογραφία:
- Βικτώρια Χίσλοπ- Συγγραφέας
- Τάσος Παλατζίδης – Ηθοποιός
- Μπέσυ Αργυράκη- Τραγουδίστρια
- Σταύρος Βαρθαλίτης – Σεφ
- Έλενα Τσαγκρινού – Τραγουδίστρια
- Βασιλική Μιλλούση – Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής
- Δημήτρης Κοκονίδης- Ντράμερ των Onirama
- Έντουαρντ Στεργίου – Μοντέλο
- Γιάννης Δρυμωνάκος – Πρωταθλητής Κολύμβησης
- Ρεγγίνα Μακέδου – Γυμνάστρια – social media star
- Τζώρτζια Γεωργίου – Παρουσιάστρια
- Dominik Stars – Καλλιτέχνης
- Χριστίνα Βραχάλη - Παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών
- Πάνος Γιαννακόπουλος - Φωτογράφος
- Μαριάννα Γεωργαντή – Δημοσιογράφος
- Λευτέρης Μητσόπουλος – Stand up Comedian και Influencer
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.