Ελένη Μενεγάκη - Ναταλία Γερμανού: Καβγάς για μια θέση... πάρκινγκ!

Τι αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής για το άγνωστο περιστατικό

Σήμερα στο Πρωινό ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε ότι ο Νίκος Κοκλώνης και ο Ατζούν Ιλίτζαλι διαφώνησαν για μία θέση πάρκινγκ στον χώρο της εταιρίας.

Νίκος Κοκλώνης: «Ένιωσα πως αδικήθηκα με την αντιμετώπιση που δέχτηκα»

Η ημέρα της πρεμιέρας του J2US συνέπεσε με την πρόβα του The Voice, με αποτέλεσμα οι μεν να παρκάρουν στις θέσεις των δε... Με αφορμή το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τον άγνωστο τσακωμό ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τη Ναταλία Γερμανού, τότε που συνεργαζόντουσαν και οι δύο με το κανάλι του Alpha.

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά: «Τι ακούσαμε; Να πάει η αστυνομία να τον πιάσει»

Όπως δήλωσε: «Η Ναταλία Γερμανού είχε πάει και είχε παρκάρει στη θέση της Μενεγάκη στα studio pro του Alpha. Είχε ρωτήσει εάν μπορεί να παρκάρει, της είπαν να παρκάρει γιατί δεν θα πήγαινε η Μενεγάκη. Εν τέλει πήγε η Μενεγάκη και ρώτησε ποιος είχε παρκάρει στη θέση της. Της είπαν ότι είναι της Ναταλίας και πήγε έξαλλη στο καμαρίνι της και της είπε “Ναταλία το αυτοκίνητό σου σε άλλο πάρκινγκ”.

Εκτός «Πρω1νού» ο Γιώργος Λιάγκας - Τι είπε η Φαίη Σκορδά;

Ακούγοντας τα όλα αυτά η Φαίη Σκορδά σχολίασε ότι: «Είναι λίγο παλιακό αυτό με το πάρκινγκ». Τέλος, ο Βαγγέλης Περρής συνέχισε λέγοντας ότι κάτι παρόμοιο συνέβη στο παρελθόν ξανά μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top