Shopping Star: Θέμα της εβδομάδας «Αγκαλιάστε τις καμπύλες σας»

Το απόλυτο παιχνίδι μόδας που χαρίζει 1000 ευρώ την εβδομάδα στη νικήτρια

Το Shopping Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η μεσημεριανή συνήθεια, που έγινε λατρεία, με παρουσιάστρια τη fashion expert Βίκυ Καγιά, επέστρεψε ανανεωμένο, να αποθεώσει, να δικαιώσει, να αποενοχοποιηθεί το μοντέλο, που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της!

Shopping Star: Το κατάλληλο φόρεμα για μία εντυπωσιακή εμφάνιση με μπλε

Η Βίκυ Καγιά, παρέα με τα κορίτσια, που θα απολαύσουμε στα επεισόδια της νέας σεζόν, περνάει το πιο σπουδαίο μήνυμα. Ένα μήνυμα αμοιβαίου θαυμασμού και εμπιστοσύνης. Γεμάτο διαφορετικότητα, τόλμη, και ζεστασιά.

Βίκυ Καγιά

Γιατί σε αυτή την πασαρέλα δεν έχουν σημασία η ηλικία και οι αναλογίες, αλλά το προσωπικό στιλ της κάθε υποψήφιας Shopping Star και η αγάπη για τη μόδα, τις προκλήσεις, το παιχνίδι!

Όσες αγαπούν τη μόδα, λατρεύουν τα ψώνια, πιστεύουν στο γούστο τους, έρχονται με αγάπη και ασφάλεια στο δικό τους παιχνίδι για να δείξουν τι αξίζουν και διεκδικούν δυναμικά την ευκαιρία να στεφθούν «Shopping Star» της εβδομάδας! Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά δίνει καθημερινά τις πολύτιμες στυλιστικές συμβουλές της! Μοιράζεται μικρά μυστικά styling. Τι είναι must ανάλογα με το σωματότυπο της κάθε γυναίκας, τις νέες τάσεις της μόδας σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αλλά και μυστικά ομορφιάς, tips για το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Shopping Star: Θέμα της Εβδομάδας

Shopping Star της πρώτης εβδομάδας της έκτης σεζόν, αναδείχθηκε η 42χρονη ‘Όλγα, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Shopping Star: H πασαρέλα της γοητευτικής Όλγας

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 16:00, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 2ης εβδομάδας, για την 6η σεζόν του Shopping Star!

- Η 36χρονη Σοφία, καθηγήτρια αγγλικών
- Η 50χρονη Χαρά, ιδιωτική υπάλληλος
- Η 43χρονη Βιβή, δημοτική υπάλληλος
- Η 49χρονη Σοφία, σύμβουλος ιατρικής αισθητικής
- Η 19χρονη Ελένη, κομμώτρια

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στιλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στιλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν», είναι: «Αγκαλιάστε τις καμπύλες σας»

Δείτε όλα τα επεισόδια του Shopping Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top