DIGEA: Ποιες περιοχές αλλάζουν συχνότητες την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

Δείτε πώς να επανασυντονίσετε τα κανάλια της τηλεόρασής σας

Oλοκληρώνεται την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση για την δημόσια και την ιδιωτική τηλεόραση σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας, της Πελοποννήσου, καθώς και στην βόρεια Εύβοια.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής οι τηλεθεατές στην Βοιωτία, την Κορινθία, την Φθιώτιδα, την Φωκίδα, την βόρεια Εύβοια, καθώς και σε τμήμα της Αχαϊας, θα πρέπει, προκειμένου να συνεχίσουν να βλέπουν τα αγαπημένα τους κανάλια, να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους.

Πώς θα επανασυντονίσετε τα κανάλια σας-Οδηγίες

Η διαδικασία του επανασυντονισμού είναι εύκολη και δεν απαιτεί την αγορά ή την προσθήκη κανενός νέου εξοπλισμού. Απλά πατήστε το μενού στο τηλεκοντρόλ, επιλέξτε εγκατάσταση ή ρυθμίσεις και αυτόματο συντονισμό. Αμέσως μετά πατήστε ΟΚ ή ΝΑΙ και βγείτε από το μενού για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε.

Πώς θα επανασυντονίσετε τα κανάλια σας-Οδηγίες

Η ψηφιακή μετάβαση θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021

Το έργο της μετάβασης, το οποίο έχει αναλάβει η Digea από κοινού με την ΕΡΤ και πραγματοποιείται βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας, θα προχωρήσει σταδιακά ανά γεωγραφική περιοχή, με στόχο να ολοκληρωθεί στο σύνολο της χώρας ως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021. Κατ' αυτόν τον τρόπο οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα αποκτήσουν τις τελικές τους διεθνώς κατοχυρωμένες συχνότητες εκπομπής, ενώ παράλληλα θα αποδεσμευτεί φάσμα για τις νέες υπηρεσίες από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top