Καράβας: Το GNTM δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από παραγωγές του εξωτερικού

Όσα είπε ο coach λίγο πριν την πρεμιέρα

Είναι γεγονός! Το GNTM 4 κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του Star.

Λίγες ώρες πριν ανοίξει η αυλαία του 4ου κύκλου του διαγωνισμού μόδας, ο Γιώργος Καράβας μίλησε για όλα στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

GNTM 4: Την Κυριακή 12/09 η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα!

Ο coach δήλωσε πολύ χαρούμενος που είναι για δεύτερη χρονιά στο GNTM, αφού είναι κάτι που κάνει με μεράκι και δεν το βλέπει για δουλειά. «Δεν το βιώνω ως δουλειά, στην ουσία μεταλαμπαδεύω τις εμπειρίες μου και τα βιώματά μου στα παιδιά, που έχουν έρθει να ζητήσουν δουλειά σε αυτόν τον χώρο. Δε με δυσκολεύει καθόλου. Η άρνηση και τα όχι είναι δύσκολα, αλλά υπάρχουν στη ζωή και αυτά και τα έχουμε βιώσει όλοι. Στο τέλος της ημέρας είναι δουλειά, δεν είναι κάτι προσωπικό».

GNTM 4: Οι κριτές το έριξαν στον χορό πριν την πρεμιέρα!

 

Μπορεί να υπάρχουν στιγμές, όπως εξομολογήθηκε, ο ίδιος που έχει ξεσπάσματα στην προσωπική του ζωή, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα ανακτά την ψυχραιμία του. Σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι, εκεί δεν τη χάνει σχεδόν ποτέ.

Ο Γιώργος Καράβας αναφέρθηκε και στο «νέο αίμα» στην κριτική επιτροπή, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και ήρθε και κούμπωσε άμεσα. Και οι 4 τη γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τον χώρο. Περιττά τα λόγια για το κομμάτι της ομορφιάς της. Έχει κάνει σημαντικά πράγματα, είναι χαμηλών τόνων, έχει πολύ ωραία ενέργεια και θα τη γνωρίσετε. Η ζωή συνεχίζεται, η Ισμήνη είναι μια νέα προσωπικότητα στο παιχνίδι και όλα θα πάνε καλά. Δεν έρχεται να καλύψει το κενό της Βίκυς Καγιά».

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου


Κλείνοντας, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το τί πρόκειται να δούμε στο GNTM: «Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από παραγωγές του εξωτερικού. Τα παιδιά είναι πολύ συνεργάσιμα, έχουμε καλό υλικό. Σημαντικοί άνθρωποι από τον χώρο της ομάδας και του εσωτερικού και του εξωτερικού έχουν αναφερθεί με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τις φετινές μας επιλογές», αρκέστηκε να πει ο γοητευτικός coach.

GNTM 4 - ΠΡΕΜΙΕΡΑ  - Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 η 1η Audition

Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top