Έρωτας με διαφορά: Σε ένα πάρτι περνούν τη Ζέτα για μητέρα του Κωστή

Δείτε το πέμπτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου τη Δευτέρα στις 21:00 στο STAR

Δείτε το trailer του πέμπτου επεισοδίου

Λίγο πριν απολαύσουμε τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του STAR, Έρωτας με διαφορά, δείτε όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Έρωτας με διαφορά: Ο 2ος κύκλος έρχεται να μας... σημαδέψει!

Η Ζέτα συνοδεύει τον Κωστή σε ένα πάρτι γενεθλίων, όπου την περνούν για μητέρα του.

Ο Άρης έχοντας μεθύσει στο πάρτι, προσβάλλει τη Ζέτα, βρίζει τον Κωστή και τελικά τσακώνεται μαζί του.

Η Ζέτα έχει μια παράξενη εμπειρία στο πάρτι γενεθλίων, καθώς την περνούν για τη μητέρα του Κωστή. Ο Άρης βγάζει λόγο για τον αδικοχαμένο φίλο τους τον Χρόνη, τον αδερφό της Βάνας, που γιορτάζει. Έχοντας μεθύσει, προσβάλλει τη Ζέτα, βρίζει τον Κωστή και τελικά τσακώνεται μαζί του. Ο Κωστής φεύγει απ’ το πάρτι μαζί με τη Ζέτα. Ο Άρης, από αντίδραση, προτείνει στη Στέλλα να μείνει στο δωμάτιο τού Κωστή και εκείνη το δέχεται με χαρά. Στη δουλειά, η Μπέτυ φλερτάρει με τον Άρη, αλλά ταυτόχρονα  τον πρεσάρει.

Ο Άρης, έπειτα από τον τσακωμό του με τον Κωστή, προτείνει στη Στέλλα να μείνει στο δωμάτιο τού Κωστή από αντίδραση και εκείνη το δέχεται με χαρά. 

Η Μάρω, αφού άνοιξε το πακέτο με τον διακοσμητικό νάνο, τον οποίο βρήκε σπασμένο, επισκέπτεται την Ιουλία, που της τους προμηθεύει από το διαδίκτυο.

Η Μάρω ανοίγει το πακέτο με τον διακοσμητικό νάνο, που είχε παραγγείλει και τον βρίσκει σπασμένο. Αγνοώντας ότι ο Κωστής τον έσπασε κατά λάθος, επισκέπτεται την Ιουλία, που της τους προμηθεύει από το διαδίκτυο. Εκείνη ζει με τον τεμπέλη γιο της τον Τάκη και ενώ είναι αποφασισμένη να της τα ψάλλει, καταλήγουν να γίνουν φίλες. Η Ελβίρα πηγαίνει στο μπαρ για να ζητήσει από τον Κωστή να αφήσει ήσυχη την αδερφή της, χωρίς να ξέρει την εμμονή που έχει πάθει ο Χρήστος μαζί της…

Guest: Μαρία Αλιφέρη

Η Ιουλία ζει με τον τεμπέλη γιο της τον Τάκη και ενώ είναι αποφασισμένη να της τα ψάλλει για τον σπασμένο νάνο, καταλήγουν να γίνουν φίλες.

Η Ελβίρα πηγαίνει στο μπαρ για να ζητήσει από τον Κωστή να αφήσει ήσυχη την αδερφή της, χωρίς να ξέρει την εμμονή που έχει πάθει ο Χρήστος μαζί της…

Δείτε τα επεισόδια του 1ου κύκλου της σειράς Έρωτας με διαφορά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top