Elif: Η Χουμεϊρά είναι έξαλλη. Είναι σίγουρη ότι ο Ταρίκ την απατά

Οι περιπέτειες της Elif συνεχίζονται και την Πέμπτη στις 17.40 στο Star

Ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι του αργά και η Χουμεϊρά είναι έξαλλη. Είναι σίγουρη ότι ο άντρας της την απατά και τον ρωτάει αν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του.  Ο Ταρίκ το αρνείται αλλά η Χουμεϊρά επιμένει να κάνει την ίδια ερώτηση και να φωνάζει. Ο Ταρίκ προσπαθεί να την ηρεμήσει και βρίσκει διάφορες δικαιολογίες. Ο Τζεμ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα τραυματισμένος και της λέει τι συνέβη. Η Ράνα λυπάται που τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση αλλά είναι πάλι μαζί με τον Ταρίκ και δεν θέλει να κλιμακώσει την κατάσταση.  Προσπαθεί να ηρεμήσει τον Τζεμ και εκείνος καταλαβαίνει πως δεν νοιάζεται. Της ζητάει όμως να μείνει μακριά από τον Ταρίκ και η Ράνα αρνείται.  Του ομολογεί πως είναι πάλι μαζί με τον Ταρίκ και ο Τζεμ δεν μπορεί να το πιστέψει. Του φαίνεται αδιανόητο ότι η Ράνα προστατεύει τον Ταρίκ και πιστεύει πως φέρεται ανόητα. 

Προσπαθεί να της βάλει μυαλό αλλά δεν τα καταφέρνει και φεύγει. Της ζητάει να μην του τηλεφωνήσει ξανά αν χρειαστεί βοήθεια για να αντιμετωπίσει τον Ταρίκ.  Η Σουρεγιά φεύγει νωρίς το πρωί από την έπαυλη και η Ελίφ αναρωτιέται που πήγε.  Η Σουρεγιά επιστρέφει με ένα γλυκό για την Ελίφ.  Η Ματσιντέ ρωτάει τη Σουρεγιά σχετικά με την επαγγελματική πρόταση, που έχει από την Αγγλία.  Η Ματσιντέ θέλει η Σουρεγιά να μείνει και της το ζητάει γιατί τη βλέπει σαν πραγματική της κόρη. 

Η Ελίφ ακούει τη συζήτησή τους και λυπάται.  Η Αλέβ θυμάται όταν μαζί με τη Λεμάν συνάντησαν στο δρόμο τον Σαφάκ και σκέφτεται πως ήθελε πολύ να τους αλλάξει  τα σχέδιά τους. Υποψιάζεται πως κάτι ύποπτο συμβαίνει και έχει να κάνει με τη Ζουλιντέ.  Η Αλέβ πηγαίνει στο μαγαζί για να πάρει με τον τρόπο της πληροφορίες από τη Ζουλιντέ για το που μένει. Η Ζουλιντέ της λέει τη διεύθυνση του σπιτιού της.  Η Χουμεϊρά συναντά τη Ράνα και μοιράζεται μαζί της τις αμφιβολίες της για τον Ταρίκ και την ιστορία με τα εισιτήρια, που δεν μπορεί να αφορούν εκείνη, αφού το ταξίδι είναι προγραμματισμένο λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της. 

Η Χουμεϊρά ζητάει τη γνώμη της Ράνα γιατί πιστεύει πως η γυναίκα, με την οποία υποψιάζεται ότι την απατά, ίσως είναι από την εταιρία.  Η Ράνα τότε δεν διστάζει να πει ένα μεγάλο ψέμα και να στοχοποιήσει τη Φιλίζ, τη γραμματέα της εταιρίας.  Η Χουμεϊρά πηγαίνει στην εταιρία.  Η Παρλά πηγαίνει και εκείνη στην εταιρία για να δει τον Κερέμ. Του λέει πως με τη βοήθεια του πέτυχε στο τεστ αγγλικών και τον αγκαλιάζει. Ο Κερέμ νιώθει αμήχανα αλλά δεν αντιδρά.  Η Σουρεγιά τους βλέπει μαζί και νιώθει πολύ άσχημα…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top