MasterChef: Το σχόλιο της Μαργαρίτας Νικολαΐδη σε ανάρτηση του Μποτρίνι

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για τέσσερα χρόνια

Όσα δήλωσε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef για τη νίκη της στο star.gr

Η νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο MasterChef δε γέμισε μόνο την ίδια χαρά, αλλά και ανθρώπους που την γνωρίζουν κι έχουν συνεργαστεί μαζί της. 

Ένας από αυτούς και ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος εξέφρασε την περηφάνια του για την πρώτη Ελληνίδα MasterChef, με την οποία είχε βρεθεί στις ίδιες κουζίνες, στο ξεκίνημα της Μαργαρίτας. 

MasterChef Τελικός - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν το πιστεύω… Ζω ένα όνειρο!»

Η ίδια σε συνέντευξή της δεν είχε ξεχάσει να αναφερθεί στον γνωστό chef και να τον ευχαριστήσει για τις γνώσεις και την εμπειρία που πήρε δίπλα του. 

MasterChef Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

Έτσι και ο Έκτορας Μποτρίνι με ανάρτησή του στο Instagram τη χειροκρότησε για τη νίκη της και της έστειλε τα συγχαρητήριά του. 

 

 

«Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρική μας ομάδας, ανθρώπους που πάντα θα νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά, να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν. Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαία ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες και πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Απο την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα! 💯‼️», έγραψε ο chef. 

MasterChef Τελικός-Σύντροφος Μαργαρίτας: «Μας έχει τρελάνει το κορίτσι μου»

Και η Μαργαρίτα όμως, απέδειξε για μια ακόμα φορά πως δικαίως το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε για τον χαρακτήρα της, αφού σχολίασε κάτω από την ανάρτηση:

«Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο...😍😍😍😍😍😍😍😍».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top