Cook Beef: Παλαιστές σούμο θα δώσουν «μάχη» για λουκουμάδες

Μοναδικές μαγειρικές ιδέες στην εκπομπή το Σάββατο στις 18:20 στo Star

Μη χάσετε το Cook Beef το Σάββατο στις 18:20 στo Star!

To Σάββατο 12 Ιουνίου στις 18:20 στο “Cook Beef“, ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, προτείνουν ωραίες συνταγές, ιδέες, tips και συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τις πιο πρωτότυπες μαγειρικές κόντρες!
 
Υπάρχουν μέρες, που δεν έχεις χρόνο αλλά κάτι πρέπει να φας; Μην παραγγείλεις! Οι chefs του Cook Beef έχουν τη λύση! Για την ακρίβεια σου έχουν τέσσερις λύσεις, για να διαλέξεις!
 
Κι αν σου άνοιξε η όρεξη για μαγειρική ή βρήκες λίγο χρόνο και θες να έχεις ένα γλυκό για να απολαύσεις μαζί με τον καφέ σου-  και όχι μόνο - ο Σταύρος σου δείχνει πώς να κάνεις λαχταριστά brownies.
 
Καλοκαίρι και παραλία πάνε μαζί, γι’ αυτό και ο Νίκος αποφασίζει να μυήσει τους νεότερους στον κόσμο του camping. Θα τα καταφέρει άραγε;  Λίγο η θάλασσα, λίγο ο ήλιος, σκέφτεσαι τίποτα λιγότερο από καλαμαράκι; Ο Νίκος με τον Μάνο θα το φτιάξουν με σελινόριζα, σπανάκι και μελάνι σουπιάς και δεν θες να τη χάσεις αυτή τη συνταγή!

H παρέα του Cook Beef
 
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μερικές φορές και τα πολλά υλικά σε ένα πιάτο, δες τις συνταγές που φτιάχνονται μόνο με δύο υλικά! Κι όμως υπάρχουν!

 Τι άλλο όμως χρειάζεται δύο; Το beef φυσικά! Ο Χρήστος, νικητής του προηγούμενου beef, επιλέγει για αντίπαλο τον Μάνο και σαν γνήσιοι παλαιστές σούμο θα δώσουν «μάχη» σώμα με σώμα για τους πιο λαχταριστούς λουκουμάδες. Ποιος θα κατακτήσει το «ντόχιο» της κουζίνας;

Πληροφορίες για την εκπομπή

5 άντρες στην κουζίνα; Δύσκολη εξίσωση!
1.Είναι εφιάλτης; 2. Μήπως φαντασίωση; 3. Ή το Cook Beef;
Η σωστή απάντηση είναι και τα τρία! Ετοιμαστείτε για το “Cook Beef”, τη νέα, ανατρεπτική μαγειρική παρέα!

Τα απαραίτητα υλικά της συνταγής του “Cook Beef” είναι απλά και σε γενναιόδωρες δόσεις:  τρέλα, χιούμορ, κέφι και άφθονο καλό φαγητό!
Σε αυτή την κουζίνα κυριαρχούν οι πλάκες, τα γέλια και η ανεβασμένη διάθεση.   
Καλωσορίστε τη μαγειρική αντροπαρέα του “Cook Beef”.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Μάνος Σαρρής και ο δάσκαλος Νίκος Θωμάς, έρχονται, με… φόρα και εμπειρία MasterChef, για να μας θυμίσουν πως οι ωραίες παρέες δεν γράφουν μόνο ιστορία αλλά ψήνουν, τηγανίζουν, βράζουν, δοκιμάζουν και προτείνουν εύκολες, οικονομικές και γρήγορες συνταγές για κάθε περίπτωση, που θα ενθουσιάσουν! Δημιουργικά comfort πιάτα, έξυπνα μαγειρικά tips και gadgets, που θα ζήλευε και ο James Bond, ολοκληρώνουν τη συνταγή της επιτυχίας!

Μαζί τους, σε κάθε τρέλα, θα είναι και ο αξιολάτρευτος Μάκης, ένα χαδιάρικο βρετανικό μπουλντόγκ, που λατρεύει τις πίτσες και τα μπέργκερ, σκάβει από χώμα μέχρι… πλακάκια, ροχαλίζει, αν και το αρνείται πεισματικά και η αγαπημένη του συνήθεια είναι να φιλάει τις γάμπες γνωστών και αγνώστων!

Περιπέτειες μέσα και έξω από τη κουζίνα και φυσικά ανατρεπτικές μαγειρικές κόντρες, θα αποκαλύψουν τελικά “who’s got the sauce” [*] σε αυτό το “Cook Beef”.

Ελάτε στην πιο χαρούμενη κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης για να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε παιχνιδιάρικα αλλά και απλά πιάτα!
Γιατί το καλό φαγητό αξίζει μόνο όταν το μοιράζεσαι με καλή παρέα!

[*] Το “sauce” εκτός από την κυριολεκτική της σημασία, χρησιμοποιείται και στην αργκό ως υψηλές ικανότητες, ταλέντο, αυτό το “έξτρα”, που με κάνει καλύτερο από τους άλλους… «ποιος θα είναι ο καλύτερος σε αυτή τη μαγειρική «κόντρα»;

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cook Beef

 

        

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top