Elif: Η Ράνα ακούει τον Ταρίκ να παραδέχεται ότι έβαλε τη φωτιά

Μη χασετε την Πέμπτη στις 17:40 το νέο επεισόδιο της Ελίφ

Η Μελέκ θυμάται τη στιγμή που βρήκε το χαρτί με τη φωτογραφία της Ελίφ, όμως η Ζουλιντέ, η Τουλάι κι ο Βεϊσέλ δεν την πιστεύουν.

Η Αλέβ δεν καταφέρνει να εντυπωσιάσει τον Σαφάκ ό,τι κι αν κάνει. Καταφέρνει όμως να εντυπωσιάσει τη Λεμάν, η οποία αρχίζει να σκέφτεται πως η Αλέβ είναι μια καλή νύφη για τον γιο της. Δεν έχει καταλάβει όμως ότι η Αλέβ υποκρίνεται την καλή.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Τετάρτη 09/06

Ο Κερέμ είναι πολύ απογοητευμένος κι ο Γιουνούς του δίνει κουράγιο. Η Σουρεγιά και η Μπιρτσέ συμπαραστέκονται κι εκείνες στον Κερέμ και πιστεύουν πως ο νεαρός θα καταφέρει να ξεπεράσει κι αυτή την κρίση.

Ο Ταρίκ εξακολουθεί να προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη για τη φωτιά στον νυχτοφύλακα. Σχεδόν τον παραδίδει στην αστυνομία, αλλά ο Κερέμ επεμβαίνει και τον σώζει.

Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και του λέει πως κάνει κακό στον εαυτό του με το να επιμένει στην κατηγορία του κατά του νυχτοφύλακα. Η κοπέλα είναι σίγουρη ότι ο Ταρίκ προσέλαβε κάποιον για να βάλει φωτιά, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί. Σκέφτεται πως ίσως το έκανε επειδή ζηλεύει την επιτυχία του Κερέμ.

Όταν φεύγει από το γραφείο του, ο Ταρίκ μιλάει στον εαυτό του και η Ράνα που επιστρέφει, τον ακούει να λέει πως έβαλε τη φωτιά εξαιτίας της Ελίφ. Δεν καταλαβαίνει τον λόγο, αλλά είναι αποφασισμένη να το ψάξει.  

Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Κερέμ για να πάρει πληροφορίες για την Ελίφ και τα καταφέρνει με την εξυπνάδα της.

Η Ελίφ κάνει ερωτήσεις στη Βιλντάν για τη Σερσέ και τη ρωτάει πότε θα έρθει ξανά στην έπαυλη για να τη γνωρίσει κι εκείνη. Η Ράνα αποφασίζει να πάει στην έπαυλη και να μιλήσει με τη Βιλντάν για την Ελίφ.

Η Ματσιντέ δε γνωρίζει το μέγεθος της καταστροφής, αλλά ξέρει πόσο υποφέρει ο Κερέμ…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top