Μαρίνα MasterChef: «Έχω βγει και επίσημα η κακιά του παιχνιδιού»

Οι αναφορές στο μπούλινγκ που έχει βιώσει στη ζωή της

box contest in article

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μονομαχίες που είδαμε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 5 ήταν εκείνη της Μαρίας, που βρίσκεται στην 9άδα και της Μαρίνας που είχε αποχωρήσει πριν από μερικά επεισόδια.

MasterChef 5: «Τζαμάλ» ή Συνοδινός είχε το καλύτερο γλυκό; 

MasterChef 5: Λία ή Νίκος; Ποιος κέρδισε στη μονομαχία;

Οι κριτές του διαγωνισμού δοκίμασαν τις προσπάθειές τους και κατέληξαν πως το πιάτο της Μαρίνας ήταν λίγο καλύτερο, με μικρές διαφορές, από εκείνο της Μαρίας.

Έτσι, η πρώην παίκτρια, φόρεσε τη λευκή ποδιά και κέρδισε ξανά τη θέση της στον διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ η Μαρία φόρεσε τη μαύρη ποδιά και θα πρέπει να «παλέψει» ξανά για να κρατήσει τη δική της θέση και να μην αποχωρήσει.

MasterChef 5: Είναι επίσημο! Η Μαρίνα επιστρέφει στον διαγωνισμό!

Το βράδυ, βρήκε τη Μαρίνα να συζητά στο σπίτι με τον Τζαμάλ και τον Παύλο. Η διαγωνιζόμενη είπε πως έχει «ταμπελαριστεί» επίσημα ως η κακιά του παιχνιδιού και πως κάτι τέτοιο είναι πολύ άδικο.

μαρίνα μπούλινγκ

Η Μαρίνα επέστρεψε στο MasterChef και είπε πως έχει βγει η κακιά του παιχνιδιού

«Είμαι ένας άνθρωπος που το έχει βιώσει από πολλές πλευρές το μπούλινγκ και στο σχολείο και στη δουλειά μου και δε θα κάτσω να τσακωθώ μαζί τους. Θα πάω να μιλήσω μαζί τους και να λύσω αυτή την κατάσταση για να καταλάνω για ποιον λόγο τα έχουν πει όλα αυτά. Θέλετε να μου πείτε, όσο καιρό ήμουν εδώ, ποιον ενόχλησα;» είπε φανερά ενοχλημένη η Μαρίνα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top