MasterChef 5: Ανώμαλη η αποψινή «προσγείωση» των τεσσάρων ομάδων

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 26/3 στις 21.00 στο Star

Δείτε το trailer του επεισοδίου 46 του MasterChef 5

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο Συμβούλιο με τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, φέρνει ανατροπές και ρήξεις στα μέλη των ομάδων, ενώ η απουσία ψηφοφορίας στέλνει τις ηττημένες ομάδες σε δοκιμασία ασυλίας. 

masterchef 5

Oι τέσσερις ομάδες αντιμέτωπες με τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους - Όσα θα δούμε την Παρασκευή 26/3 στις 21.00 στο Star

ΜasterChef 5 Bίλλη: «Για τη Μαρίνα ήμουν ο εύκολος στόχος»

Οι νικητές, με αρκετά μεγάλη διαφορά, θα απολαύσουν το έπαθλο του MasterChef 5. Μια ομάδα ακόμα όμως, είναι βαθμολογικά κοντά στους νικητές, θεωρώντας άδικη τη συμμετοχή της στη δοκιμασία ασυλίας, που ακολουθεί, αφού βρίσκεται στην ίδια μοίρα με εκείνους που έχασαν με 20 πόντους διαφορά! Οι κανόνες όμως ορίζουν τα πράγματα και σίγουρα μέρος όλων των παιχνιδιών είναι να ξέρει κάποιος και πως να χάνει.

κιτρινη ομάδα materchef

Θα είναι τα «νέα» για την κίτρινη ομάδα θετικά;

πρασινη ομάδα masterchef 5

Θα ακούσει καλές κριτικές η πράσινη ομάδα του MasterChef 5 απόψε;

κόκκινη ομάδα masterchef

Με αγωνία περιμένουν τα αποτελέσματα οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας

μπλε ομάδα masterchef 5

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας έχουν άγχος για τα αποτελέσματα που θα ακούσουν από τους τρεις chef κριτές

Ο Γιάννης Αποστολάκης και η νικήτρια ομάδα συναντούν τους Νίκο Βοργία και Δημήτρη Έλβις Ζύμπα στο εστιατόριο Alficon. Οι νικητές με την παρέα του Γιάννη, μιλάνε για τις δραστικές αλλαγές στις ομάδες, που έκανε, με τα πλεονεκτήματα που είχε στη διάθεσή του, ο Παναγιώτης Τζαμαλής. Στην παρέα τους βρίσκονται και οι δύο νέοι chef για να συζητήσουν τη γαστρονομική ταυτότητα του εστιατορίου και την ανάγκη τους να βρίσκουν τις πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς.

Την ίδια στιγμή στην κουζίνα του MasterChef 5, μια από τις τρεις ομάδες κερδίζει το πρώτο μέρος της ασυλίας και για πρώτη φορά η δοκιμασία της ασυλίας συνεχίζεται και την επόμενη μέρα, παρατείνοντας έτσι την αγωνία των ηττημένων.

Ποιοι θα παραμείνουν δεμένοι μέχρι τέλους και ποιοι θα βρεθούν αντιμέτωποι για την παραμονή τους; Θα το δούμε απόψε! Συντονιστείτε στις 21.00 στο Star για ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο MasterChef 5.

Μη χάνετε το MasterChef 5 κάθε Δευτέρα - Τετάρτη & Παρασκευή - Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 18:00 MasterChef 5 – MasterClass.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top