ΜasterChef - Κωστής: «Δεν μπορούμε όλοι να ταιριάζουμε με όλους»

Τι σχολίασε ο κρητικός μάγειρας στη «Φωλιά των Κου Κου»

ΜasterChef - Κωστής

Καλεσμένος σήμερα στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν ο Κωστής Αλεξάκης, ο οποίος αποχώρησε χθες από το MasterChef 5. Μπορεί το ταξίδι του Κωστή στον μεγαλύτερο ελληνικό μαγειρικό διαγωνισμό να ήταν σύντομο, αλλά κατάφερε να αφήσει το στίγμα του.

Κωστής Αλεξάκης: Ο «δήμαρχος» του MasterChef, η φιλολογία και η αποχώρηση!

Ο «δήμαρχος» του MasterChef city, έτσι όπως ήταν το παρατσούκλι του στον διαγωνισμό, μπορεί να μην κατάφερε να ξεδιπλώσει τον μαγειρικό του εαυτό, καθώς ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες αστοχίες στο πιάτο αντιγραφής που κλήθηκε να ετοιμάσει κατά τη δοκιμασία της αποχώρησης, παρόλα αυτά, δήλωσε ότι δε θα σταματήσει να μαγειρεύει.

MasterChef 5: Η αποχώρηση του Κωστή, τα ψέματα και η «χολή»

Ο Κωστής Αλεξάκης, για όσα ακούστηκαν για εκείνον από τους συμπαίκτες του, πολλά από τα οποία ήταν αντικρουόμενα μεταξύ τους, σχολίασε τα πράγματα με τη δική του οπτική λέγοντας: «Σαφώς ήμασταν 24 διαφορετικές προσωπικότητες που ζούσαμε στο ίδιο σπίτι, 24 διαφορετικοί χαρακτήρες. Μπορεί στην αρχή αν ήμουν πιο κοντά με τον Διονύση, τον Πάνο και τον Γιάννη στην αρχή, μιλούσα όμως με όλους, ήθελα να κρατάω μία ισορροπία. Θέλω να πιστεύω στους ανθρώπους, στο καλό που έχουν οι άνθρωποι».

Όταν ρωτήθηκε εάν άλλαξε γνώμη για τις επιλογές που είχε κάνει στην αρχή του παιχνιδιού -με τα άτομα που ήρθε πιο κοντά-, απάντησε πως θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη στην Ηρώ, τον Κωνσταντίνο και την Κωνσταντίνα, αφού είναι άτομα πιο χαμηλών τόνων και διαφορετικοί και στην πορεία τους γνώρισε καλύτερα και άλλαξε την αρχική του άποψη.

Γενικότερα, ανέφερε ότι υπήρξαν διαφωνίες στη συμβίωση και ο Κωστής προσπαθούσε να ωθεί τις καταστάσεις ώστε να συζητούν οι συμπαίκτες μεταξύ τους, με στόχο να βρίσκονται λύσεις και να υπάρχει ισορροπία στην καθημερινότητά τους (δουλειές του σπιτιού κ.λπ). 

Τέλος, ανέφερε ότι κάποιοι συμπαίκτες του λειτουργούσαν σαν παίκτες και όχι σα μάγειρες, θέλοντας να τονίσει ότι προτεραιότητα θα έπρεπε να είναι η μαγειρική και έπειτα όλα τα υπόλοιπα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top