Elif: Η Ελίφ είναι θλιμμένη και η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως κάτι έχει

Δείτε τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Δευτέρας στις 17.40

Η Λεμάν περνάει από το σπίτι της Ζουλιντέ και βλέπει να μπαίνει μέσα ένας άντρας. Πρόκειται για έναν τεχνίτη, που έχει έρθει για να επιδιορθώσει το σύστημα θέρμανσης. Η Λεμάν όμως παρεξηγεί αυτό, που βλέπει. Χτυπάει την πόρτα της Ζουλιντέ αλλά εκείνη δεν ανοίγει. Η Λεμάν φεύγει αποφασισμένη να πει παντού τα κουτσομπολιά της. 

 Δείτε το χθεσινό επεισόδιο της Ελίφ, όπως προβλήθηκε από την τηλεόραση του Star

Η Ιντζί πιστεύει πως πια δεν την αγαπάει κανείς και δεν καταλαβαίνει γιατί η Τουλάι και ο Βεϊσέλ δεν της επιτρέπουν να δει την Ελίφ και τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ αναγκάζεται να της πει την αλήθεια και η μικρούλα νιώθει μεγάλη θλίψη.  Η Ελίφ είναι θλιμμένη και η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και η Σουρεϊγιά της φέρεται με τρυφερότητα. Η Ελίφ νιώθει ότι μπορεί να την εμπιστευθεί και θέλει να της μιλήσει για την οικογένειά της. 

Η Λεμάν λέει σε όλη τη γειτονιά πως η Ζουλιντέ φιλοξενεί έναν άντρα στο σπίτι της. Ο Σαφάκ γίνεται έξαλλος με τη μητέρα του. Η Μπιρτσέ δοκιμάζει τα καινούρια της παπούτσια και ο Γιουνούς λέει πως δεν του αρέσουν καθόλου.  Η Ράνα επισκέπτεται τον Ταρίκ στο γραφείο του και του λέει πως νιώθει ότι κάθε φορά που έρχονται πιο κοντά εκείνος βάζει απόσταση ανάμεσά τους.  Καταλήγουν να τσακώνονται και η Ράνα φεύγει θυμωμένη. Τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και της λέει πως θέλει να την επισκεφθεί. Ο Ταρίκ παραγγέλνει ξανά τα σκουλαρίκια, που άρεσαν στη Ράνα γιατί το πρώτο ζευγάρι το χάρισε στη γυναίκα του…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα από το Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top