MasterChef 5: «Χαμός» στην Κόκκινη ομάδα μετά τις αποφάσεις του Ιωάννη!

Έξαλλοι οι παίκτες με τον αρχηγό τους, Ιωάννη

Στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης ο Ιωάννης, ο αρχηγός της χαμένης ομάδας, των Κόκκινων, είχε το «πλεονέκτημα το αρχηγού», το οποίο ήταν να δώσει ασυλία σε έναν παίκτη αλλά και να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτή είναι η νικήτρια ομάδα στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5!

Ο Ιωάννης κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του και ως υποψήφιο για αποχώρηση υπέδειξε τη Χριστίνα. Οι αποφάσεις του αυτές ήταν η αρχή ενός μεγάλου καβγά μεταξύ των παικτών της ομάδας.

MasterChef 5: Το πλεονέκτημα του Ιωάννη και η απογοήτευση της ομάδας του

MASTERCHEF

O Iωάννης, αρχηγός των Κόκκινων

«Είναι πολύ διαφορετικό το ‘’δικαίωμα’’ από την ''τιμιότητα’’», ακούστηκε από τους συμπαίκτες του Ιωάννη, οι οποίοι ήταν έξαλλοι μαζί του λόγω των αποφάσεων που πήρε. 

masterchef

Εκείνος υποστήριξε ότι κράτησε την ασυλία γιατί θέλει να φτάσει στον τελικό και είναι μόνο αυτός ο στόχος του, χάνοντας όμως έτσι πολλούς… φίλους.

MasterChef 5

Έξαλλος ο Πάνος με τον Ιωάννη

«Θα βγαίνει κάθε βδομάδα στον τάκο!» είπε πολύ εκνευρισμένος ο Πάνος στην κάμερα του διαγωνισμού για τον αρχηγό τους και συνέχισε λέγοντας:

«Με αυτό το ύφος που έχει, ότι θέλει να είναι ασφαλής και για αυτό κρατά την ασυλία για την πάρτη του, δεν κάνει… Δε θα νικήσει και δε θα πάει και πουθενά κιόλας! Το υπογράφω! Δεν έχει τα αρ@@δι@ να κάτσει να μαγειρέψει και να δει στα μάτια τους αντιπάλους του».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top