Αιμιλιάνο - GNTM: «Mετάνιωσα για αυτά που είπα για την Παρασκευή»

«Της δίνω τα εύσημα γιατί τα αξίζει και τα πήγε πολύ καλά στον διαγωνισμό»

Δείτε στο 3:00 τον Αιμιλιάνο να μιλάει για την Παρασκευή στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου»

Ο Αιμιλιάνο μπορεί να μην κατάφερε να βγει πρώτος στο GNTM 3 και να υπογράψει το πολυπόθητο συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite, ωστόσο αγαπήθηκε από το κοινό, ενώ έφτασε μέχρι και την τελική τετράδα.

Αιμιλιάνο GNTM 3: «Το ένιωσα ότι θα φύγω εκείνη τη μέρα»

Τον διαγωνισμό μπορεί να μην τον κέρδισε, κέρδισε όμως στον έρωτα, αφού και μετά το τέλος του παιχνιδιού, παραμένει ζευγάρι με την επίσης πρώην διαγωνιζόμενη, Μαριαγάπη.

Μαριαγάπη - Αιμιλιάνο: Στιλάτοι και full in love στις πρόβες του Madwalk

Ο ίδιος σήμερα Τετάρτη βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Παρασκευή, η οποία «τερμάτισε» 2η, λέγοντας πως μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του προς εκείνη και τα αρνητικά του σχόλια.

gntm 3

Η Παρασκευή Κερασιώτη βγήκε 2η στο GNTM 3

«Όσα και να έλεγα στο παιχνίδι, αν δεν ήμουν με την Μαριαγάπη θα νόμιζαν ότι έχω μένος με την Παρασκευή. Είναι πολύ ξεχωριστό μοντέλο και μπορεί να κάνει πολλά στο χώρο. Εν μέρει μετάνιωσα για αυτά που είπα για την Παρασκευή, μετάνιωσα γιατί έκρυβα τα μάτια μου. Την έχω δει στον δρόμο και της είπα μπράβο σου. Της δίνω τα εύσημα γιατί τα αξίζει και τα πήγε πολύ καλά στο διαγωνισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αιμιλιάνο Μάρκου για τη συμπαίκτριά του, Παρασκευή. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top