GNTM 3 - Παρασκευή: «Έχω νιώσει ρατσισμό ως τσιγγάνα»

Πώς αντέδρασαν οι γονείς της όταν τους είπε ότι θα πάει στο GNTM;

Μπορεί νικητής του GNTM 3 να είναι ο Ηρακλής, αλλά η Παρασκευή Κερασιώτη κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Το νεαρό μοντέλο είχε αποχωρήσει από τον διαγωνισμό και επέστρεψε λίγες εβδομάδες μετά και την είδαμε αποφασισμένη για όλα. Η 19χρονη έφτασε στον τελικό και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, κόντρα στις προβλέψεις. 

Παρασκευή: «Νιώθω ένα κενό μέσα μου» είπε απογοητευμένη στο star.gr


«Όταν αποχώρησα από το GNTM έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Εγώ μπήκα στον διαγωνισμό γιατί ήθελα να το δουλέψω και να γίνω μοντέλο. ‘Όταν αποχώρησα κατάλαβα πως όταν ήμουν μέσα έχασα τόσα πράγματα. Οι κριτές πίστευαν πολύ σε εμένα. Άκουγα θετικά σχόλια. Έτσι είπα: «Θα επιστρέψω και θα φτάσω στον τελικό», δήλωσε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Παρασκευή GNTM: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη δεύτερη θέση στον τελικό


Το νεαρό μοντέλο σχολίασε και την αντίδραση των παικτών μετά την επιστροφή της στον διαγωνισμό. «Δε με επηρέασε καθόλου η γνώμη των παιδιών. Κανείς δεν ήθελε να επιστρέψουμε, γιατί πίστευαν πως δεν το αξίζουμε. Ξέρεις ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα υπάρξουν επιστροφές. Αν δεν μπορείς να το δεχτείς μη δηλώσεις συμμετοχή».

GNTM 3: Δείτε το γλέντι στο σπίτι της Παρασκευής το βράδυ του τελικού


Τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για το νεαρό μοντέλο. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια έχει βιώσει τον ρατσισμό επειδή είναι Ρομά. «Έχω νιώσει ρατσισμό ως τσιγγάνα. Όταν είπα στην οικογένειά μου ότι ήθελα να πάω στο GNTM έπαθαν σοκ. Δεν ήθελα πάντα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, ξεκίνησα να το σκέφτομαι όταν είδα το πρώτο GNTM. Η οικογένειά μου περίμενε ότι θα κερδίσω, αλλά δεν πειράζει γιατί για μένα έχει σημασία τι θα κάνω από εδώ και πέρα».


Το «ευχαριστώ» στον Ηρακλή

Από τη στιγμή που ο Ηρακλής και η Παρασκευή επέστρεψαν στον διαγωνισμό, ο νικητής επιβράβευε τη συμπαίκτριά του και την ενθάρρυνε. «Ο Ηρακλής είναι πολύ καλό παιδί και τον συμπαθώ. Πίστευε πολύ σε εμένα, πιο πολύ και από ότι πίστευα εγώ. Με ενθάρρυνε πολύ στον τελικό και τον ευχαριστώ.»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top